HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
Ad soyad:Alican İnan
Kac Sw de gorev aldınız:11
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:24 saat
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:Gm olmayı cok istiyorum eger gm olursam oyunculara oyunu sevdirmeye calısırım ve yeni yeni aktiviteler yaparım.Oyuncular svyi sevsin die eventler yaparım.
Kurallara Uyarmısnız :%100 evet
Kac Sw de gorev aldınız:11
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:24 saat
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:Gm olmayı cok istiyorum eger gm olursam oyunculara oyunu sevdirmeye calısırım ve yeni yeni aktiviteler yaparım.Oyuncular svyi sevsin die eventler yaparım.
Kurallara Uyarmısnız :%100 evet
•Görev Yaptığım: Hamachi:3 VPS:8
•Tüm GM Kodlarını Biliyorum
•GM Programım Var
•6 Ay GM Lik Yaparım Günde 6 Saat Online'yim.
•Sıkışan Oyunculara Yardım Edebilirim.
•Serverde Metinlere,BOSS'Lara ve +20 Slotlara Özel ek item yerleştirebilirim
•Event Tecübem Çok Yüksektir.
•Türk'te En Yüksek Level'im 65'tir.(Hesabı 95TL ye Sattım.)
•Ayrıca Efsunları Değiştirebilirim.
•Oyuncularla İlgilenirim.
•Onlara Karşı EDİT'im olmaz.
•Ama EDİT Programım Var.
Lütfen Bana Bildirimde Bulunun.
•Tüm GM Kodlarını Biliyorum
•GM Programım Var
•6 Ay GM Lik Yaparım Günde 6 Saat Online'yim.
•Sıkışan Oyunculara Yardım Edebilirim.
•Serverde Metinlere,BOSS'Lara ve +20 Slotlara Özel ek item yerleştirebilirim
•Event Tecübem Çok Yüksektir.
•Türk'te En Yüksek Level'im 65'tir.(Hesabı 95TL ye Sattım.)
•Ayrıca Efsunları Değiştirebilirim.
•Oyuncularla İlgilenirim.
•Onlara Karşı EDİT'im olmaz.
•Ama EDİT Programım Var.
Lütfen Bana Bildirimde Bulunun.
Ad:EFe Bawer
Soyad:Akçer
Ne Kadar Süre Online Kalabilceksiniz.!: Ben 7/24 Onlineyim Gözetim yapabilirsiniz Bununla İlgili
Kaç Sw..De Görev Yptınz.!: 4 Vps Sw De görev Aldim...
Gm..Lik Hakında Düşünceleriniz.!:Gm..Lik Yapmak herkez çocuk oyuncagi Sanar Ama Bn Kod biliorum Program biliorum Der... Geçerler Ama Gm..Lik Aslında Kod ile Deilde irade1 2.olarak sabır 3. olarkda Güven İster Bn Bunları Yaşadım o Yüzden biliorum Sw ye bişi olur Hmn Herkez SuçLanır o Yüzden Playerlere karşı Sorumlu irade gücü ve Sabıra ihtiyacınız olması gerek yoksa Gm lik herkez yapar kimsede buraya konu açmaz Fazla uzatmadan bnm düşüncem bu yaşadım biliorum...!!!
Kurallara Uyarmısınz.!: 1.Olarak Bunun Hakında fazla bişi demicem ama bn kuralara uymasam 4 Vps Sw..De Görev Almazdım bide Kurallara Uycagıma emin olun bunun test edebiliriz. Çünkü
İletişime geçmek isterseniz: pemila_37@windowslive.com...!!! Bnden Bu Kdr Seçim Sizin Karar Sizin Arkadaşlr...!!!:ka24:
Soyad:Akçer
Ne Kadar Süre Online Kalabilceksiniz.!: Ben 7/24 Onlineyim Gözetim yapabilirsiniz Bununla İlgili
Kaç Sw..De Görev Yptınz.!: 4 Vps Sw De görev Aldim...
Gm..Lik Hakında Düşünceleriniz.!:Gm..Lik Yapmak herkez çocuk oyuncagi Sanar Ama Bn Kod biliorum Program biliorum Der... Geçerler Ama Gm..Lik Aslında Kod ile Deilde irade1 2.olarak sabır 3. olarkda Güven İster Bn Bunları Yaşadım o Yüzden biliorum Sw ye bişi olur Hmn Herkez SuçLanır o Yüzden Playerlere karşı Sorumlu irade gücü ve Sabıra ihtiyacınız olması gerek yoksa Gm lik herkez yapar kimsede buraya konu açmaz Fazla uzatmadan bnm düşüncem bu yaşadım biliorum...!!!
Kurallara Uyarmısınz.!: 1.Olarak Bunun Hakında fazla bişi demicem ama bn kuralara uymasam 4 Vps Sw..De Görev Almazdım bide Kurallara Uycagıma emin olun bunun test edebiliriz. Çünkü
İletişime geçmek isterseniz: pemila_37@windowslive.com...!!! Bnden Bu Kdr Seçim Sizin Karar Sizin Arkadaşlr...!!!:ka24:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)