xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Vps Serverımıza Gm arıyoruz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan djcnr53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 59
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ad soyad:berk guler
kac sw de gorev aldınız: Saymak la bitmez hamachileride sayayımmı :d
sw de ne kadar süre online olabileceksiniz:13
Özellikleriniz : Gm programım var.olmasa bile elim hizlidir.ayrıca gm kod bankamda var.
• İletişim adresi (e-posta, msn vb.) : jakkal1997@turkmmo.com
• diğer / ek : Userlerle sürekli İlgilenebilrim.her türlü istekleri anında olur.asla sikayet gelmez ve ayrıca cok saygılı biriyimdir asla tartısmalara girmem.giren olursada 1 defa uyarırım 2. Sinde ceza alır.

jakkal hocam bari sen inanma adam +rep istiyo gÖrmuyonmu :d

• Adınız :Eşref
• Soyadınız :Kansoy
• Yaşınız :16
• Yaşadığınız Yer :MANİSA
• Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :GENELDE HAMACHİ SW KURUORUM.EN AZ 50 KERE GM OLDUM.DENEYİMLİYİM.HERTRLÜ EVENT YAPARİM.KOD BANKAM ÇOK İYİ.
• Günlük Online Süreniz :+16 SAAT
• Özellikleriniz :METİN2 KONUSUNDA DENEYİMLİYİM.HERTÜRLÜ YARDİMDA BULUNABİLİRİM.KÜFÜRE KESİNLİKLE KARŞIYIM.KURAL İHLALİ YAPMAM.SÖYLENENİ DİNLERİM.YARDIMSEVERİM.SW İLE GEREĞİNDEN FAZLA İLGİLENİRİM.
• İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.): promt2ci@hotmail.com
• Diğer / Ek :ayrica hamachi ağındanda ulaşabilirsiniz AĞ:SwKurulumAğı2 ŞİFRE:123

Ad soyad: Onurcan Akarsu
Kac Sw de gorev aldınız: 4
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz: 18 saat.
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz: Zevkli ama Zor bir iş. İşini Düzgün yapmak gerekr Gmlikte.
Kurallara Uyarmısnız : Tabiki herzman.

DigitalManiaq@hot.

Isim-Soyisim : Serhat Özhakan

Kackere gm oldun : 6-7 kez oldum . 2tane kendi swmi kurdum .

Neden Beni Seçmelisiniz : Oyunla ilgili bilgim cok , tum userlere oyun ici ve disi sorunlarinda yardimci olabilirim . Item , para , boss (v.s) isterlerse asla yardimda bulunmam . Kufur kullanmam . Kodlari iyi biliyorum .

Oyunda Gerektiğinde userlerle arkadaş gibi konuşurum . Eger bana Kötü şeyler söyler, hile yapar , kufur eder ise düşmanı olabılırım

online süre : 14-16saat

msn : sago4ever@sagolera.com

Npc Editlemeyi Biliyorum . Navicatten anlarım . İtem-Char Editleyebilirim .

Site Kurabilirim .

Ad soyad:Resul Karadeniz
Kac Sw de gorev aldınız:5 serverde görev aldım
Sw De Ne Kadar Süre Online Olabileceksiniz:sabah saat 10 girerim akşam saat 6da çıkarım
Gm lik Hakkında Düşünceleriniz:GMLİK HİLE YAPANLARI BULUP BANLAMAK HİÇ BİR AYRIM YAPMADAN VE SIKIŞANLARI KURTARMAK
Kurallara Uyarmısnız :TABİ UYARIM

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri