- Konular
- 1,810
- Çözüm
- 11
- Online süresi
- 1mo 25d
- Reaksiyon Skoru
- 5,439
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 421
- MmoLira
- 29,009
- DevLira
- 34
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
"Hayaller gerçek olmaz... olsa hayal olmaz..." derdi hep.. güvenmezdi kimseye.. açmazdı kalbini
"beni yıkan senin o gözlerindi" nidaları düşmezdi kalbinden.. bu yüzden çıktı pazara
ve her zamanki gibi dolaştı.. bir tezgah gördü.. bir defter.. rüzgardan yaprakları hareket ediyor
ve çıkan ses onu derin düşüncelere alıp götürüyordu..
dayanamadı aldı defteri.. koşarak heyecanla evine gitti. ne yazacağını bilmiyordu.. ama umrun da değildi..
yıllar sonra belki ilk defa kalbi bu kadar heyecanlanmış kanı hiç olmadığı kadar hızlı akmıştı..
bodruma attığı o eski masayı hemen bulup çıkardı.. eski merdiveni ise bir sandalye gibi kullanıp defteri aldı önüne ama...
ne yazacaktı ? o heyecanı birden karmaşaya kaosa dönüştü.. sonra döndü baktı aynaya.. ve defterin başına karaladı o adı..
TURKMMO GÜNLÜKLERİ..
1. BÖLÜM 1. KISIM
EFSANEVİ ŞEHİR TURKMMO.. uyumayan her zaman parlayan bir şehir.. güçlü kalesi.. yiğit askerleri.. ve tabiki halkı..
çoğu şair,yazar.. bu şehri efsanevi kılıç durandal'a benzetmiştir. " Kral Arthur'un kılıcı olan excalibur'un Kardeşi veya aynı soydan olduğuna inanılan kılıç "
hiç bir güç onu kıramaz.. hatta turkmmo durandal ise.. halkı excalibur'dur.. bana ilk başta saçma gelen bu söz.. lise yıllarımda
değişti...
Lise 1. sınıf. Turkmmo Savaş Sanatları ve Öğrenim Lisesi.. adı bu olsada.. benim yuvam olan ilk yerdi..
ben... D.N. ANgel V. Vangole......
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Harika olmuş kitap çıkart alalım okuyalım kardeşim süpersin![]()
Eywİnş oda olacak....
neden olmasınÇok güzel olmuş eline sağlıkPortala gelecek yazarlık sisteminde bu tür yazılarını görürüz inşallah
![]()
amasınlıda yazarlık değilde ileride kendi anime filmimi yapmak istiyorum..
Sende bı ısık goruyorum du bakalım![]()
eyw
eline sağlık çok güzel.
saolasın..
- Konular
- 3,900
- Online süresi
- 6h 7m
- Reaksiyon Skoru
- 2,508
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay
- Başarım Puanı
- 422
- MmoLira
- -1,514
- DevLira
- 0
Harika olmuş kitap çıkart alalım okuyalım kardeşim süpersin 

- Konular
- 4,839
- Online süresi
- 22m 50s
- Reaksiyon Skoru
- 2,558
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 402
- MmoLira
- -117
- DevLira
- 0
Çok güzel olmuş eline sağlık
Portala gelecek yazarlık sisteminde bu tür yazılarını görürüz inşallah 
Portala gelecek yazarlık sisteminde bu tür yazılarını görürüz inşallah 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)