noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Yardım Enerji Kristali Bugu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan balac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Enerji kristalınde bir bug bulunmuş Videoda bugun nasıl yapıldığı gösterilmiş Çözümünü Bilen yardımcı olabilirmi.

adam 30 -40 kere in bin yapsa hauvan gibi efsun olurdu ama videoda görüldüğü gibi bu gm komutunun yardımıyla yapılıyo

İn bin yapmakla olmuyor o bug 1 kereliğine oluyor.

Fixlemesi basit Pasha37'nin verdiği şekilde çözmedim ama onun verdiği kod bloğuda çözebilir denemek lazım.

TR'de bile olan buglar var tespit ettiğim bugları kenarıya yazıyorum.

Kilitli pack açmak değilde Hangi sistemleri istediğini söylersen belki yardımcı olabilirim.

İn bin yapmakla olmuyor o bug 1 kereliğine oluyor.

Fixlemesi basit Pasha37'nin verdiği şekilde çözmedim ama onun verdiği kod bloğuda çözebilir denemek lazım.

TR'de bile olan buglar var tespit ettiğim bugları kenarıya yazıyorum.

Kilitli pack açmak değilde Hangi sistemleri istediğini söylersen belki yardımcı olabilirim.

doğrudur tr dede 1-2 sene önce tonla açık yakalıyodum şimdi seyrek :D

son konuya gelirsekde yardım edenleri herzaman kabul ederim ama paralı parasız bu işlerin kesinlikle bnm ynmda olmasını istiyorum bu işi yapıcak kişileri gereğince ağırlarım vericeğim parada saten ciklet parası deil yapıcak kişiler kabul edicektir şimdilik elimdeki client listesindekileri açtırsam bana yeticektir

doğrudur tr dede 1-2 sene önce tonla açık yakalıyodum şimdi seyrek :D

son konuya gelirsekde yardım edenleri herzaman kabul ederim ama paralı parasız bu işlerin kesinlikle bnm ynmda olmasını istiyorum bu işi yapıcak kişileri gereğince ağırlarım vericeğim parada saten ciklet parası deil yapıcak kişiler kabul edicektir şimdilik elimdeki client listesindekileri açtırsam bana yeticektir

O Seyrek açık bugları öğrenme ihtimalim varmı :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri