- Konular
- 139
- Online süresi
- 14m 54s
- Reaksiyon Skoru
- 348
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 189
- MmoLira
- -26
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar ben 1 sene önce kadar merkürde ve venüste oynadım hesaplarım mail adresim şifrem falan hatırımda. Fakat hesap birleşimi vb. olayını anlamadım. Ayrıca editli eşyalar ve karakterler hala duruyor mu yoksa her şey 0landı mı? Bunlar ile ilgili bilgi verirseniz sevinirim. İyi oyunlar 
Edit:

Edit:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
buradaki bilgiye göre hesabımın keith serverinde oması gerekiyor fakat hesap birleştirme kısmında böyle bir seçenek yok bilgilendirirseniz sevinirim.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Arkadaşlar ben 1 sene önce kadar merkürde ve venüste oynadım hesaplarım mail adresim şifrem falan hatırımda. Fakat hesap birleşimi vb. olayını anlamadım. Ayrıca editli eşyalar ve karakterler hala duruyor mu yoksa her şey 0landı mı? Bunlar ile ilgili bilgi verirseniz sevinirim. İyi oyunlar
Edit: Öğeyi görmek için üye olmalısınız. buradaki bilgiye göre hesabımın keith serverinde oması gerekiyor fakat hesap birleştirme kısmında böyle bir seçenek yok bilgilendirirseniz sevinirim.
blader bende merkurdeydım.merkur ve venus bırlestı ely2 oldu gerı ely2 ve ely1 bırlestı keıth oldu yanı senın bırlestırme yapmana gerek yok.dırek ıd sıfren ıle keıth e gır eger olmassa ıd sonuna xsh2 koyarak dene.misal eskı ıd:deneme yenı ıd : denemexsh2 yap dene
- Konular
- 114
- Online süresi
- 1h 6s
- Reaksiyon Skoru
- 187
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 156
- MmoLira
- 47
- DevLira
- 0
Edit:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.buradaki bilgiye göre hesabımın keith serverinde oması gerekiyor fakat hesap birleştirme kısmında böyle bir seçenek yok bilgilendirirseniz sevinirim.
blader bende merkurdeydım.merkur ve venus bırlestı ely2 oldu gerı ely2 ve ely1 bırlestı keıth oldu yanı senın bırlestırme yapmana gerek yok.dırek ıd sıfren ıle keıth e gır eger olmassa ıd sonuna xsh2 koyarak dene.misal eskı ıd:deneme yenı ıd : denemexsh2 yap dene

- Konular
- 59,202
- Çözüm
- 109
- Online süresi
- 4mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 14,313
- Altın Konu
- 2,398
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 1,051
- MmoLira
- 696,933
- DevLira
- 234
Edit:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.buradaki bilgiye göre hesabımın keith serverinde oması gerekiyor fakat hesap birleştirme kısmında böyle bir seçenek yok bilgilendirirseniz sevinirim.
Hesabızın sonuna xsh2 ekliyerek girebilirsiniz. Eski ID:ahmet1997 Yeni ID:ahmet1997xsh2 gibi.
Son düzenleme:
- Konular
- 1,810
- Çözüm
- 11
- Online süresi
- 1mo 25d
- Reaksiyon Skoru
- 5,439
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 421
- MmoLira
- 29,009
- DevLira
- 34
keith de birleştirme yapmana gerek yok

- Konular
- 139
- Online süresi
- 14m 54s
- Reaksiyon Skoru
- 348
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 189
- MmoLira
- -26
- DevLira
- 0
@VazgecGonLum @Elveda Mutluluklar @DN Angel cevaplarınız için teşekkürler. Peki karakterler ve eşyalarda bir değişiklik olacak mı hesabımda? teşekkürler şimdiden.