TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

Yeniden Başlayış

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erasl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 969

erasl

Level 6
TM Üye
Konular
139
Online süresi
14m 54s
Reaksiyon Skoru
348
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 9 Ay 11 Gün
Başarım Puanı
189
MmoLira
-26
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar ben 1 sene önce kadar merkürde ve venüste oynadım hesaplarım mail adresim şifrem falan hatırımda. Fakat hesap birleşimi vb. olayını anlamadım. Ayrıca editli eşyalar ve karakterler hala duruyor mu yoksa her şey 0landı mı? Bunlar ile ilgili bilgi verirseniz sevinirim. İyi oyunlar :)

Edit: buradaki bilgiye göre hesabımın keith serverinde oması gerekiyor fakat hesap birleştirme kısmında böyle bir seçenek yok bilgilendirirseniz sevinirim.

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Arkadaşlar ben 1 sene önce kadar merkürde ve venüste oynadım hesaplarım mail adresim şifrem falan hatırımda. Fakat hesap birleşimi vb. olayını anlamadım. Ayrıca editli eşyalar ve karakterler hala duruyor mu yoksa her şey 0landı mı? Bunlar ile ilgili bilgi verirseniz sevinirim. İyi oyunlar :)

Edit: Öğeyi görmek için üye olmalısınız. buradaki bilgiye göre hesabımın keith serverinde oması gerekiyor fakat hesap birleştirme kısmında böyle bir seçenek yok bilgilendirirseniz sevinirim.

blader bende merkurdeydım.merkur ve venus bırlestı ely2 oldu gerı ely2 ve ely1 bırlestı keıth oldu yanı senın bırlestırme yapmana gerek yok.dırek ıd sıfren ıle keıth e gır eger olmassa ıd sonuna xsh2 koyarak dene.misal eskı ıd:deneme yenı ıd : denemexsh2 yap dene :D

Edit: buradaki bilgiye göre hesabımın keith serverinde oması gerekiyor fakat hesap birleştirme kısmında böyle bir seçenek yok bilgilendirirseniz sevinirim.

blader bende merkurdeydım.merkur ve venus bırlestı ely2 oldu gerı ely2 ve ely1 bırlestı keıth oldu yanı senın bırlestırme yapmana gerek yok.dırek ıd sıfren ıle keıth e gır eger olmassa ıd sonuna xsh2 koyarak dene.misal eskı ıd:deneme yenı ıd : denemexsh2 yap dene :D

Hesabızın sonuna xsh2 ekliyerek girebilirsiniz. Eski ID:ahmet1997 Yeni ID:ahmet1997xsh2 gibi.

Son düzenleme:

keith de birleştirme yapmana gerek yok:)

@VazgecGonLum @Elveda Mutluluklar @DN Angel cevaplarınız için teşekkürler. Peki karakterler ve eşyalarda bir değişiklik olacak mı hesabımda? teşekkürler şimdiden.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri