Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Birbirini düşman olarak görme...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan thenemne0032
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 406

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhabalar,

Bir turnuva sistemi kodladım fakat sıkıntım şuan şu dur: ışınladığım mapte bu iki kişi birbirini düşman olarak görsün istiyorum, sanki birbirlerine duello yollamışlar gibi direkt düşman olarak başlasınlar. Acaba bunun quest kodunu verebilecek var mı? Basit bir örnek de verseniz olur ben hallederim gerisini, sadece birbirine düşman olarak göstermesini sağlayacak komutu ya da fonksiyonu bilmiyorum.

command("pvp rakipismi")
her ikisi içinde bu değerleri girersen vs otomatik olarak başlar. Daha doğrusu oyuncular birbirine düello yollamış sayılırlar. Yanlış hatırlamıyorsam böyleydi. :)

Evet bu komutu biliyorum. Karşılıklı player id üzerinden duello yolluyor. Fakat benim asıl istediğim şey: o mape ışınlanıldığı an iki tarafta birbirini düşman olarak görsün. Otomatik olarak.

Evet bu komutu biliyorum. Karşılıklı player id üzerinden duello yolluyor. Fakat benim asıl istediğim şey: o mape ışınlanıldığı an iki tarafta birbirini düşman olarak görsün. Otomatik olarak.
Demek istediğini anladım,
Şunu da yapabilirsin, pc.setqf koduyla karşı tarafın ID'sini kaydet. when login wih pc.get_map_index() == xx begin
command("pvp pc.getqf("deger")") gibi.
Senin dediğin bir oyuncunun diğer bütün oyunculara karşı savaş halinde gözükmesi ise böyle bir komut yok diye biliyorum, game e yeni bir fonksiyon eklenirse anca. :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri