farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

FreeBSD İle Ücretsiz Server Kurma?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MustafaDenizTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 535

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

bÖyle bİr Şey varmi? Yanİ Ücretsİz host vs. Vs. UĞraŞsak aÇabİlİrmİyİz?
;););););););););););););)

cevaplayip kİlİtleyİn lÜtfen ;)

Bu adam neye teşekkür etmiş acaba ? :D ne paylaştıki la adam postmu kasıyorsun

Öncelikle eleştirdiğin kişinin rankına bak bakalım. Mutlaka bir yanlış anlaşılma vardır. Mesaj sayısınıda göz önünde bulundurursan böyle bir şeye ihtiyacı olmadığını anlarsın zaten.

bÖyle bİr Şey varmi? Yanİ Ücretsİz host vs. Vs. UĞraŞsak aÇabİlİrmİyİz?
;););););););););););););)

cevaplayip kİlİtleyİn lÜtfen ;)

Bu nasıl bir türkçedir? Gerçekten merak ediyorum, böyle saçma bir şekilde yazarken hiç mi yorulmuyorsun? Çünkü bir özen göstermişsin, tebrik ediyorum seni. Herneyse. Birdaha konularını böyle açmazsan iyi olur. Soruna gelecek olursak. Aslında açtığın kategori yanlış fakat yinede bilgi verelim sana bakalım. Belli ki bu konu hakkında hiçbir şey bilmiyorsun. Öncelikle FreeBSD bir işletim sistemidir. Ücretsiz server tabii ki kurabilirsin. İnternette, çok düşük özellikler ile ücretsiz vps sunucu sağlayan birçok firma var. Başlangıç için işine yarayabilir. Fakat dikkat etmen gereken nokta, bu ücretsiz hizmeti sağlayan firmanın vps'yi sana windows vesaire olarak değil de FreeBSD işletim sistemi kurarak teslim etmesi. İnternette araştırırsan bununla ilgili birçok kaynak mevcut.

Yetkililer konuyu kapatacaktır diye düşünüyorum. Kolay gelsin.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri