noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Cevaplandı Freebsd ile ilgili hata ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan devzyra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 57

devzyra

Level 2
Üye
Konular
10
Çözüm
1
Online süresi
2d 9h
Reaksiyon Skoru
23
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
21
MmoLira
1,614
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar freebsd üzerinden hiçbirşekilde ağ bağlantısı kurdurtamıyorum

Köprü bağdaştırıcıları vs gibi tüm herşeyi yaptım lakin ip adresi aktif winscp putty gibi uygulamalar ile bağlantı kuramıyorum

1771181162446.png

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
Sanal makina ile aynı ağda olman gerekli. Kendi ip adresini de kontrol et. 192.168.1.x ise aynı ağdasındır. Sonra sanal makinanın ip adresi statik mı DHCP mı onu kontrol et. Statikse çakışma olmuş olabilir. İp adresini DHCP ile aldırman daha iyi olur. DHCP ise virtualbox ağ driverları bozuktur. Kurulumu tekrar yapman gerekir
Sanal makina ile aynı ağda olman gerekli. Kendi ip adresini de kontrol et. 192.168.1.x ise aynı ağdasındır. Sonra sanal makinanın ip adresi statik mı DHCP mı onu kontrol et. Statikse çakışma olmuş olabilir. İp adresini DHCP ile aldırman daha iyi olur. DHCP ise virtualbox ağ driverları bozuktur. Kurulumu tekrar yapman gerekir

Çözüm
Merhabalar sorunu çözdüm sanırım son virtualbox ile ilgili bir sorun mevcut eski bir sürüme geçince aynı bsd hiçbir değişiklik yapmadan sorun çözüldü teşekkürler iyi forumlar dilerim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri