quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Metin2 Error Veriyor.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zeus5844
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 668

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

merhaba arkadaşlar metin2 tr kurulduktan sonra error veriyor neyden kaynaklanıyo olabilir?

şimdiden teşekkürler

Arkadasin soyledigini yaparsan key yiyeceksin bence komple sil unut o serverı.

key nasıl yicek dostum yapma etme modem'e rest alma ile anti virüs programını kalktırma ile nasıl key yersin :o en son olarak dedim eğer yükliyemiyorsan o dosyaları başka bi yerden bul diye bide bu adam o kadar da cahil değildir key dicek kadar.bide bırak dıyorsun pvp yi orda kolay'a kaçmak olur önce elinden geleni yapsın en son oyunu bırakır demi? bide bu sorunda cozunemıyecek gıbı bı sorun degıl

key nasıl yicek dostum yapma etme modem'e rest alma ile anti virüs programını kalktırma ile nasıl key yersin :o en son olarak dedim eğer yükliyemiyorsan o dosyaları başka bi yerden bul diye bide bu adam o kadar da cahil değildir key dicek kadar.bide bırak dıyorsun pvp yi orda kolay'a kaçmak olur önce elinden geleni yapsın en son oyunu bırakır demi? bide bu sorunda cozunemıyecek gıbı bı sorun degıl

Karacabay'ın dosyalarında keyloger ve zararlı 10 15 virüs çıktı bilmiyor musun ?

Karacabay'ın dosyalarında keyloger ve zararlı 10 15 virüs çıktı bilmiyor musun ?

ben kaliteli svlerde oynadıgım ıcın hiç karacabay guvenlık sıstemlerı ıle muhatap olmadım doğru dur cıkar mı cıkar o zaman eğer pvp de çok itemi veya emegın yoksa başka bi pvo ye baslanmanı tavsıye ederım karacabay sız bı sv bul :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri