HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ninja okculara ait 6.skill olan kıvılcım sorunu düzelecek mi ? Aşırı derecede fazla vuruyor. Ful savunma set yapan oyunculara bile tek atar nitelikte. Bunun düzelmesi lazım.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Sen bu forumun muhtarı mısın,konu kapatılmamış isteyen gelir yorum yapar günceller ilgili ilgisiz sırf mesaj kasmak için saçma cevaplar yaziyorsun sadece konulara
Söylediğim şeyde herhangi bir yanlışlık varmı ? yetkili arkadaş tarafından yanıt verilmiş isteyen istediği yorumu yapar evet bende kendi yorumumu yaptım seni ilgilendiren bir durum söz konusu değil mesaj kasmak için ilgili ilgisiz cevap yazıyorsun demişsin Elym2 bölümündeki yazdığım cevaplara bir bak sana zahmet kendi düşüncelerini kendine saklamanı rica edicem Bana muhtar demişsin peki sen avukat mısın ? benim yazmış olduğum cevaba konuyla ne ilgisi var demişsin ? senin yazmış olduğun bir eleştiri konuyla ne ilgisi var şahsen bağdaştıramadım bana herhangi bir açıklama yapmak istersen Ö.m ile ulaş konuya daha fazla konuyla ilgisiz mesaj yazmamıza lüzum yok
Niye öyle diyon kanka zamanında sura ile savaşçı elsiz vuruyodu biz bişey diyomuduk azda ninjalar tadını çıkarsın elsiz vurmanın tadınıNinja okculara ait 6.skill olan kıvılcım sorunu düzelecek mi ? Aşırı derecede fazla vuruyor. Ful savunma set yapan oyunculara bile tek atar nitelikte. Bunun düzelmesi lazım.

ahhaha kanka bak bizde ninjayız. İyi güzelde söyle bir durum var. Eşitsizlik varNiye öyle diyon kanka zamanında sura ile savaşçı elsiz vuruyodu biz bişey diyomuduk azda ninjalar tadını çıkarsın elsiz vurmanın tadını![]()
Ya gidip krtik çevik dizip fulliyorlar gelip tek atıyorlar. Anormal bir durum teşkil ediyor.
Bir afk bırakıyroum 2 tane ninja gelip kıvılcım atıyor karakter yerde? 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)