Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Sw durup durup kapanıyo

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mesut2434
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 384

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadşalar sw durup durup kapanıyo bilişime ticket attık syser kontrol edin dedik bizde bilmiyoruz dedik bizde yardımcı olamayızz dedi bende sizden yardım istiyorum

Bilişim dediğin 10-15 tl ye kiraladıkları sunuculara pvp server kurup onuda tekrar kiraya veren ..... kurularından ibaret.
Pvp server açacaklara bir önerim var.

Bir ara hosting almıştım bir amerıkan fırmasından.Adamlar işini çok iyi yapıyorlar.Sizi hiç bir şekılde zora sokmuyorlar.
+ Benım ılk tecrubemdı adamlar acemı olduğumu anlamışlar.Baktım mesaj geldi e postaya.

3 ay boyunca pro hosting hediye edılmıstır dıye.

Yanı demek ıstedıgım adamlar bu ısı para için yapmıyorlar size bir onerım var bu ısı para ıcın yapanlardan değil sunucu.Domain bile almayın.

Ben bir sunucu veya hosting alsam o firmadan alırım sizede önerim bu yönde.

Arkadşalar sw durup durup kapanıyo bilişime ticket attık syser kontrol edin dedik bizde bilmiyoruz dedik bizde yardımcı olamayızz dedi bende sizden yardım istiyorum

serverınızda kaç online oluyor ? size filezilla vermedilermi syseer kontrol edemiyorsunuz bunları bir cevaplayında ona göre bakalım hocam.

Bilişim dediğin 10-15 tl ye kiraladıkları sunuculara pvp server kurup onuda tekrar kiraya veren ..... kurularından ibaret.
Pvp server açacaklara bir önerim var.

Bir ara hosting almıştım bir amerıkan fırmasından.Adamlar işini çok iyi yapıyorlar.Sizi hiç bir şekılde zora sokmuyorlar.
+ Benım ılk tecrubemdı adamlar acemı olduğumu anlamışlar.Baktım mesaj geldi e postaya.

3 ay boyunca pro hosting hediye edılmıstır dıye.

Yanı demek ıstedıgım adamlar bu ısı para için yapmıyorlar size bir onerım var bu ısı para ıcın yapanlardan değil sunucu.Domain bile almayın.

Ben bir sunucu veya hosting alsam o firmadan alırım sizede önerim bu yönde.

hosting ile vds yi karıştırmayın hostinglerde iyi olabilirler ama vds lerde sıkıntı çıkarır amerika lokasyonlar . oyunda lag ve loss olur sonuçta amerikadan veri çekiceksin. + olarak 10 15 tl ye kiralıyorlar dediniz onlar 10 15 yaşındaki çocukların yaptığı şeyler.dedicatedleri unuttunuz heralde.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri