HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
burak sen mod veya admin degılsın kı nden yardım edıyorsunmod. olda gel yoksa adam seni takmaz
önemli degil be kardeşim bu millette yardım edende suç
yav boş konuşmayın yazmayın post kasmayın konumda
yav boş konuşmayın yazmayın post kasmayın konumda
bak post kasmak istersem forumda o kadar konu var ki senin konuna gelene kadar zaten kasmış olurum sen heralde forum tek bu bölumden ibaret kasıyorsun çık bu bölumden diger bölumlerede bak ayrıca benım amacın post kasmak degil senin gibi üyelere yardım etme. diger bi konu yardım ıstıyorsun sana yardım edmeye çalısıyorum sen yok ''mod degılsın yok admın degılsn'' dıyorsun sen merak edme ben mod olmayabılırım ama modlar kadar bılgım var. Sen zaten en başta hata yaptın konu açıyorsun ama karakterının adını hangı sunucu da oynadıgını nasıl bı hata aldıgını yazmıyorsun eğer bunları yazmazsan kimse senle ilginlenmez sen önce dertini tam olarak anlat ki görevlilerde ona göre cevap versin...
kendinize hayrınız yok bana yardımcı olmaya çalışıyorsunuz![]()
Bazı insanlar alçak gönüllüdür
Bazı insanlarda alçak olmaya gönüllüdür sözü aklima geldi gece gece neden acaba posta ihtiyacim yok fikir edin men adına sana yaziyoruz egonu yere indirdiginde konusalim seninle...
Bazı insanlar alçak gönüllüdür
Bazı insanlarda alçak olmaya gönüllüdür sözü aklima geldi gece gece neden acaba posta ihtiyacim yok fikir edin men adına sana yaziyoruz egonu yere indirdiginde konusalim seninle...
sende beyin yokmu yazma dıyoruz
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)