- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- -5
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
emin ol yazı yazmak için yazı yazsadım böyle bi sey yazmaztım seni temin ederım. evet gm yın gorevi oyundaki hataları duzeltmek ama adamın tek işi bu degıl adamın baska işleri de var en azından senin tabelalerın zor dusuyor 1saatte 1 tane dusuyormus orda bi şeydır ama diger adamların yaptıkları gorevleri gitmiş o daha kötü bi durum değil mi? adamlar 3aydır bıyosuz dolasıyorlar.en azından senn bıyolar duruyor yani senden daha kötüleri varken senin böyle feryat etmen yersiz ama desteğe ticket acarak şikayettınızı dile getırbılırsınız iyi gunler
Örnek veriyorum; bir insan hem öğretmen hem de hayvancılıkla uğraşıyor. Şimdi bu kişi hayvancılıkla uğraşıyor diye öğrencileri bir köşeye mi atması gerekiyor? Ya da daha mı az ilgilenmesi gerekiyor? Bu öğretmenin hayvancılıkla uğraşması öğrencileri ilgilendirir mi? İlgilendirmez. Bunu da böyle düşün. Eğer bir işin başına geliyorsan o işi yapmalısın, başka şeyler bahane olarak üretilemez. Bir ikincisi sadece 1 kişi bakmıyor bu oyuna, birden fazla kişi ilgileniyor. Geçmiş olsun o biyolog görevi silinen arkadaşlara. Benim elimden bir şey gelmez bu konuda. Benim feryat etmem anlamsız değil. Herkes elinden geldiğince sorunlarını dile getirmeli. O şahıslar problemlerini dile getirdi de ben ellerinden mi tuttum? Hayır. Ticket ile de bildireceğim. Teşekkürler, Eğlenceli forumlar...
- Konular
- 1,962
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 18d 13h
- Reaksiyon Skoru
- 1,616
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 359
- MmoLira
- 9,960
- DevLira
- 0
Örnek veriyorum; bir insan hem öğretmen hem de hayvancılıkla uğraşıyor. Şimdi bu kişi hayvancılıkla uğraşıyor diye öğrencileri bir köşeye mi atması gerekiyor? Ya da daha mı az ilgilenmesi gerekiyor? Bu öğretmenin hayvancılıkla uğraşması öğrencileri ilgilendirir mi? İlgilendirmez. Bunu da böyle düşün. Eğer bir işin başına geliyorsan o işi yapmalısın, başka şeyler bahane olarak üretilemez. Bir ikincisi sadece 1 kişi bakmıyor bu oyuna, birden fazla kişi ilgileniyor. Geçmiş olsun o biyolog görevi silinen arkadaşlara. Benim elimden bir şey gelmez bu konuda. Benim feryat etmem anlamsız değil. Herkes elinden geldiğince sorunlarını dile getirmeli. O şahıslar problemlerini dile getirdi de ben ellerinden mi tuttum? Hayır. Ticket ile de bildireceğim. Teşekkürler, Eğlenceli forumlar...
bak o konu da haklısın bi elde iki karpuz taşınmaz ama burda onların tercihli tek bi oyun ile şirket dönmez.O kadar gorevli var haklısın ama herkesin bi görevi var yani örnek olarak: nasıl bi biyoloji tarih dersi veremezse bi tarih ögretmeni de biyoloji dersi veremez. shorty orda yazılım geliştirme uzmanı olarak gorev yapıyor. ondan başka da o şirkette yazılım geliştirme uzmanı yok yani beklemen lazım başka elden gelcek bi sey yok ama bende 4tane tabela var istiyorsan sana verim benim işime yaramıyor.
- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- -5
- DevLira
- 0
Sadece bu oyun üzerinde 1 kişi mi yetkili? Başka bir kişi oyun sistemi üzerinde değiştirme yapamıyor mu? Şirket bünyesinde çalışan, bu işten anlayan elemanlar vardır elbet. Oyun için sadece bir kişiye bel bağlamak gereksiz o zaman. Neyse daha fazla uzatmadan yetkili bir kişiden cevap bekliyorum.bak o konu da haklısın bi elde iki karpuz taşınmaz ama burda onların tercihli tek bi oyun ile şirket dönmez.O kadar gorevli var haklısın ama herkesin bi görevi var yani örnek olarak: nasıl bi biyoloji tarih dersi veremezse bi tarih ögretmeni de biyoloji dersi veremez. shorty orda yazılım geliştirme uzmanı olarak gorev yapıyor. ondan başka da o şirkette yazılım geliştirme uzmanı yok yani beklemen lazım başka elden gelcek bi sey yok ama bende 4tane tabela var istiyorsan sana verim benim işime yaramıyor.
Eğlenceli Forumlar..
Son düzenleme:
- Konular
- 1,962
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 18d 13h
- Reaksiyon Skoru
- 1,616
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 359
- MmoLira
- 9,960
- DevLira
- 0
Sadece bu oyun üzerinde 1 kişi mi yetkili? Başka bir kişi oyun sistemi üzerinde değiştirme yapamıyor mu?
diyorum ya herkesın bi gorevı var bırısı event yapar bırısı destek sıstemıne bakar. oyunun geliştirme yeni yama güncelleme filen getiren shorty. hersey yazılım uzmanı olamaz. yazılım uzmanı olmak kolay değil bi sey degil.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)