- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- -5
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Birikmemesi çok saçma bence. Benim anlamadığım bu görevlerde neden oynama yapılıyor. Oyun üzerinde hak ve adalet konuşulacaksa bugüne kadar çabuk tabela düşürüp (Görev verme süresini net bilmiyorum örnek olarak 12 saatte bir) veren bir kişi, şimdi çok geç düşüp 1 saatte 1 veren kişi arasında haksızlık olacağı kanaatindeyim. Bunu geçtim, bir değişiklik yapılıyorsa neden oyunculara bilgilendirme olarak foruma ya da oyunun sitesine yazı yazılmıyor.Birikmiyor olabilir yani 1 tane düşürdükten sonra düşeni depoya koyup tekrar düşürmeye devam edin birde böyle deneyin düşecektir.
Yöneticiler ilgilenirse çok müteşekkir olurum. Eğlenceli forumlar...
- Konular
- 1,962
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 18d 13h
- Reaksiyon Skoru
- 1,616
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 359
- MmoLira
- 9,960
- DevLira
- 0
Birikmemesi çok saçma bence. Benim anlamadığım bu görevlerde neden oynama yapılıyor. Oyun üzerinde hak ve adalet konuşulacaksa bugüne kadar çabuk tabela düşürüp (Görev verme süresini net bilmiyorum örnek olarak 12 saatte bir) veren bir kişi, şimdi çok geç düşüp 1 saatte 1 veren kişi arasında haksızlık olacağı kanaatindeyim. Bunu geçtim, bir değişiklik yapılıyorsa neden oyunculara bilgilendirme olarak foruma ya da oyunun sitesine yazı yazılmıyor.
Yöneticiler ilgilenirse çok müteşekkir olurum. Eğlenceli forumlar...
sahsen oyunda bi hata oldugunu ıcın boyle oluyor. yoksa gm yın yaptıgı bı sey yok zaten istersen 10dk ta 10tane dusur ıstersen 1saatte 1tane dusur ama bıyolog her 4saatte bi alıyor fark eden bı sey olmuyor yani

- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- -5
- DevLira
- 0
sahsen oyunda bi hata oldugunu ıcın boyle oluyor. yoksa gm yın yaptıgı bı sey yok zaten istersen 10dk ta 10tane dusur ıstersen 1saatte 1tane dusur ama bıyolog her 4saatte bi alıyor fark eden bı sey olmuyor yani![]()
Oyunda bir hata varsa gm'nin görevi bu hatayı düzeltmek değil mi? Fark eden bir şey olmuyor mu? Lütfen yazı yazmak için yazma kardeşim. Nasıl fark eden bir şey olmuyor? Devler diyarında hemen hemen 1 saat kadar slot kestim sadece 1 tane tugyis tabelası düştü? Fark eden bir şey olmamış mı oluyor? Eğlenceli Forumlar..
- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- -5
- DevLira
- 0
Düşüyor fakat çok az düşüyor.Hiç mi düşmüyor yoksa az mı düşüyor ?
- Konular
- 1,962
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 18d 13h
- Reaksiyon Skoru
- 1,616
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 359
- MmoLira
- 9,960
- DevLira
- 0
Oyunda bir hata varsa gm'nin görevi bu hatayı düzeltmek değil mi? Fark eden bir şey olmuyor mu? Lütfen yazı yazmak için yazma kardeşim. Nasıl fark eden bir şey olmuyor? Devler diyarında hemen hemen 1 saat kadar slot kestim sadece 1 tane tugyis tabelası düştü? Fark eden bir şey olmamış mı oluyor? Eğlenceli Forumlar..
emin ol yazı yazmak için yazı yazsadım böyle bi sey yazmaztım seni temin ederım. evet gm yın gorevi oyundaki hataları duzeltmek ama adamın tek işi bu degıl adamın baska işleri de var en azından senin tabelalerın zor dusuyor 1saatte 1 tane dusuyormus orda bi şeydır ama diger adamların yaptıkları gorevleri gitmiş o daha kötü bi durum değil mi? adamlar 3aydır bıyosuz dolasıyorlar.en azından senn bıyolar duruyor yani senden daha kötüleri varken senin böyle feryat etmen yersiz ama desteğe ticket acarak şikayettınızı dile getırbılırsınız iyi gunler
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)