- Konular
- 12,227
- Online süresi
- 5h 56m
- Reaksiyon Skoru
- 3,165
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 577
- MmoLira
- 41
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Konuyu sonlandirmam icin gecerli bir neden yok..konu sana sacma geliyorsa okuyup yorum yapmak zorunda degilsin.Zaten bir iki yorum sonra konu guncelligini kaybedecektir![]()
Okuyup yorum yapmak zorunluluğum yok aynen haklısın. böyle ciddi gibi bir konuyuda geyiğe açıp her geçen gün akışı değişiyor. konuya göz atıyorum her girdiğim bölümde okudum sizde okusanız anlarsınız herhalde böyle birşey olsa hiç birimiz kalkıpda foruma böyle şeyler yazacağımızı düşünmüyorum halk oylamasımı bunun psikolojik destek alıp almaması ilk cevapalrda napması gerektiğini söyledik düzgün duygularla cevapladık bugün baktım saçma sapan birşey olmuş..
Kötü birşeyde demiyorum zaten burada ama böyle yani çiğdem kardeşim..
- Konular
- 4,425
- Reaksiyon Skoru
- 656
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 5 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 265
- MmoLira
- -73
- DevLira
- 0
Affedersiniz ama artık konu bana saçma gelmeye başladı kusura bakma kimin neler yaşadağını bilemeyiz ama bu yaşına gelmiş bir insan hala gözünü açamıyorsa dayak yiyorum diye yakınıyorsa bişi diyemem hakkını senden başka kimse savunamaz. abilerim diyip dayak yiyorsun böyle insanlar sana nasıl abilik edicek bunu anlıcak aklı Allah veriyor doğarken sana insanın elinde geliştirmeside...
Bölüm yetilisi her kimse rica ediyorum şu saçma konuya son versin içim karardı...
Katılıyorum
Gereken tavsiyeler verildi ve ne kadar burada tavsiye versek de okudugum kadarıyla burada hal olacak birşey değil

Son düzenleme:
- Konular
- 6,740
- Online süresi
- 2d 13h
- Reaksiyon Skoru
- 2,176
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 509
- MmoLira
- 2,783
- DevLira
- 0
Ciddi bir sorun olduğundan dolayı off topice taşıdım
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 1 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ciddi bir sorun olduğundan dolayı off topice taşıdım
teşekkür ederim konuyu nereye açacagımı bilemediğim için geyik yerine açtım
ben danışmak fikir almak için açtım konuyu okuyup yorum yapmak zorunda değilsin evet tamam yaşım 18 e gelmiş olabilir ama hala nasıl bir durum içinde büyüdüğümü bilmiyorsun büyümekte istemezdin İyi bir ailede büyüdüğün için Allaha binlerce kez şükret psikolojik olarak çok yıprandım ailem bile olmasını istemiyorum kendi çocugumunda bu durumu yaşama şansını düşünüyorum belki bende babam gibi hatalar yaparsam ve çocugum bundan etkilenirse diye düşünüyorum yapamıyorum ama gerçekten bir aile bile kurmak istemiyorum izlediğim filmler ve dizilerdende anladığım kadarıyla böyle yarın bir psikoloğa gideceğim ilk iş kendi sorunlarımla seni yorduysam kusura bakma...
- Konular
- 4,839
- Online süresi
- 22m 50s
- Reaksiyon Skoru
- 2,557
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 9 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 402
- MmoLira
- -120
- DevLira
- 0
teşekkür ederim konuyu nereye açacagımı bilemediğim için geyik yerine açtım
ben danışmak fikir almak için açtım konuyu okuyup yorum yapmak zorunda değilsin evet tamam yaşım 18 e gelmiş olabilir ama hala nasıl bir durum içinde büyüdüğümü bilmiyorsun büyümekte istemezdin İyi bir ailede büyüdüğün için Allaha binlerce kez şükret psikolojik olarak çok yıprandım ailem bile olmasını istemiyorum kendi çocugumunda bu durumu yaşama şansını düşünüyorum belki bende babam gibi hatalar yaparsam ve çocugum bundan etkilenirse diye düşünüyorum yapamıyorum ama gerçekten bir aile bile kurmak istemiyorum izlediğim filmler ve dizilerdende anladığım kadarıyla böyle yarın bir psikoloğa gideceğim ilk iş kendi sorunlarımla seni yorduysam kusura bakma...
Rahat olmalısın derdini anlatıp derman istemek ne zamandan beri kusur olmuş? Yaşadıklarının benzerini (aile kısmını) bende yaşadım ne olursa olsun üzülmemeye çalış unutmamalısın ki insanın en iyi dostu kendisidir.Derdi veren Allah (c.c) dermanı da verir.... Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz. (Bakara Suresi, 216). Son olarak Hz.Mevlana der ki "Dert etme, dua et".

Son düzenleme: