Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Psikolojik destek almalımıyım ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan corumlugenc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

corumlugenc

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 1 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
17
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Öncelikle s.a ismimi vermek istemiyorum çok düşündüm yazsam mi yazmasam mi diye ama yazmaya karar verdim sorum başlıktaki gibi önce küçük bir kesitini anlatayım hayatımın
küçüklükten beri annemle babam kavga eder bağırır çağırır hergün ağlardım
3.sınıftan 7. Sınıfa kadar sınıftan ahmet adında bir çocuk vardı her teneffüs beni döverdi yere düşersem tekmelerdi 4 senem öyle geçti hiç kimse benle konuşmazdi bu yüzden tek konuşan çocukda beyin özürlü oda dayak yerdi aynı çocukdan ondan sonra 8.sınıfta biraz rahatladım ama 9.sınıfta yurda yolladilar ordada 2.sene aralıksız üst sınıflardan dayak yedim yaşım geldi 18 e hala insanlarla iletişimim iyi değil 2 tane arkadaşım var onlarada görüşmüyorum acayip asosyelim hep film izler hayal kurarrim hayal dünyamda yaşarım dış hayatimida ona göre düzenler sanki hayalimdeki gibi yaşıyorum gibi çok yalan söylerim günde 50 60 fark etmez hep yalanlar üzerine kurulmuştur hayatım şuanda Burda yazdığım için tereddütlüyüm acaba yazmasamiydim ama düşüncelerinizi almam lazım ona göre psikolojik destek alicam

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Cesaretin yerinde güzel..sorunlarını açık açık dile getirebiliyorsun ayrıca ne güzel :) Sorduğun soruya cevabım ise tabikide destek alabilirsin ama anladığım kadarıyla yaşın birazcık küçük bizden..daha yolun çok başındasın..senin yaşlarında asosyal olupta sonradan açılan çok kişi tanıyorum:) Kendine güven sadece
Ciddi bir sorun olduğundan dolayı off topice taşıdım

teşekkür ederim konuyu nereye açacagımı bilemediğim için geyik yerine açtım

ben danışmak fikir almak için açtım konuyu okuyup yorum yapmak zorunda değilsin evet tamam yaşım 18 e gelmiş olabilir ama hala nasıl bir durum içinde büyüdüğümü bilmiyorsun büyümekte istemezdin İyi bir ailede büyüdüğün için Allaha binlerce kez şükret psikolojik olarak çok yıprandım ailem bile olmasını istemiyorum kendi çocugumunda bu durumu yaşama şansını düşünüyorum belki bende babam gibi hatalar yaparsam ve çocugum bundan etkilenirse diye düşünüyorum yapamıyorum ama gerçekten bir aile bile kurmak istemiyorum izlediğim filmler ve dizilerdende anladığım kadarıyla böyle yarın bir psikoloğa gideceğim ilk iş kendi sorunlarımla seni yorduysam kusura bakma...
Psikolojik destek lazım..

Cesaretin yerinde güzel..sorunlarını açık açık dile getirebiliyorsun ayrıca ne güzel :) Sorduğun soruya cevabım ise tabikide destek alabilirsin ama anladığım kadarıyla yaşın birazcık küçük bizden..daha yolun çok başındasın..senin yaşlarında asosyal olupta sonradan açılan çok kişi tanıyorum:) Kendine güven sadece

Kesinlikle alman gerekiyor.
Senin başına gelenlerin benzerleri benimde başıma geldi bazı sorunlarım oldu.
Bu tür olaylar ileride gerçekten insanın sinir yapısını bozuyor mutlaka destek alman gerek.

Ama bunlardan önce ailen ile konuşman gerek. Sana kimse zorla birşey yaptırmasın. Arkadaş çevrenden zarar görüyosan onlar ile iletişimini kes, eğerki bunu yapmazsan piskolojin çökeceği için onlara istemeden zarar verebilirsin.

bencede destek almalısın. daha söylencek çok sey var ama burası herkese açık bı ortam oldugunu ıcın yazamıyorum malesef :( ama en kısa süre de psıkolog a gorunmen lazım en azından o aklındaki sorunlar çözülür...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri