Kesinlikle alman gerekiyor.
Senin başına gelenlerin benzerleri benimde başıma geldi bazı sorunlarım oldu.
Bu tür olaylar ileride gerçekten insanın sinir yapısını bozuyor mutlaka destek alman gerek.
Ama bunlardan önce ailen ile konuşman gerek. Sana kimse zorla birşey yaptırmasın. Arkadaş çevrenden zarar görüyosan onlar ile iletişimini kes, eğerki bunu yapmazsan piskolojin çökeceği için onlara istemeden zarar verebilirsin.
bence uzaklasmasin..ustlerine ustlerine gitsin
karate kit diye bir film geldi aklima..ordaki cocukta cok pasif ve surekli dayak yiyordu..sonradan jackie chan ile tanisti ve hayati degisti cocugun
@corumlugenc;
Moderatör tarafında düzenlendi:
bence uzaklasmasin..ustlerine ustlerine gitsinkarate kit diye bir film geldi aklima..ordaki cocukta cok pasif ve surekli dayak yiyordu..sonradan jackie chan ile tanisti ve hayati degisti cocugun
@corumlugenc;
öyle yaparsa haklıyken haksız duruma düşer o şeyler filmlerde oluyor

karşısındakine zarar vermek isterse her türlü zarar verir.
öyle yaparsa haklıyken haksız duruma düşer o şeyler filmlerde oluyor
karşısındakine zarar vermek isterse her türlü zarar verir.
bence bi karate kursuna yazilmali yol yakinken

Öncelikle s.a ismimi vermek istemiyorum çok düşündüm yazsam mi yazmasam mi diye ama yazmaya karar verdim sorum başlıktaki gibi önce küçük bir kesitini anlatayım hayatımın
küçüklükten beri annemle babam kavga eder bağırır çağırır hergün ağlardım
3.sınıftan 7. Sınıfa kadar sınıftan ahmet adında bir çocuk vardı her teneffüs beni döverdi yere düşersem tekmelerdi 4 senem öyle geçti hiç kimse benle konuşmazdi bu yüzden tek konuşan çocukda beyin özürlü oda dayak yerdi aynı çocukdan ondan sonra 8.sınıfta biraz rahatladım ama 9.sınıfta yurda yolladilar ordada 2.sene aralıksız üst sınıflardan dayak yedim yaşım geldi 18 e hala insanlarla iletişimim iyi değil 2 tane arkadaşım var onlarada görüşmüyorum acayip asosyelim hep film izler hayal kurarrim hayal dünyamda yaşarım dış hayatimida ona göre düzenler sanki hayalimdeki gibi yaşıyorum gibi çok yalan söylerim günde 50 60 fark etmez hep yalanlar üzerine kurulmuştur hayatım şuanda Burda yazdığım için tereddütlüyüm acaba yazmasamiydim ama düşüncelerinizi almam lazım ona göre psikolojik destek alicam
Şiddet iyi birşey değil ama aynısı bana da oldu sen birşey demedikçe onların senin üzerinde kuracagı baskı artar ya yetkiliye başvur yada kendini savunabileceğin bir spora git