Okuyup yorum yapmak zorunluluğum yok aynen haklısın. böyle ciddi gibi bir konuyuda geyiğe açıp her geçen gün akışı değişiyor. konuya göz atıyorum her girdiğim bölümde okudum sizde okusanız anlarsınız herhalde böyle birşey olsa hiç birimiz kalkıpda foruma böyle şeyler yazacağımızı düşünmüyorum halk oylamasımı bunun psikolojik destek alıp almaması ilk cevapalrda napması gerektiğini söyledik düzgün duygularla cevapladık bugün baktım saçma sapan birşey olmuş..
Kötü birşeyde demiyorum zaten burada ama böyle yani çiğdem kardeşim..
Ben okuyorum sen merak etme
ayrıca konunun yazarı geyik muhabbetinden şikayetçi değil ise ikinci bir şahısın rahatsız olup konuyu kapatmak istemesi etik değil..Bu tartışmayada burada son verip konuyu kapatıyorum..Herhangi bir itirazın olursa konu altından değil özel mesaj ile iletirsen sevinirim.Burası sadece oyun forumu değil.
Her üye kurallar çerçevesinde istediği gibi konu açabilir. Bu konuda aykırı bir durum yok.
Her insan dönem dönem piskolojik çöküntüler yaşayabilir biz bu kişilere destek olmamız gerekirken neden konuyu kapatalım ?
Ailesinden çekinmiş olabilir. Buraya konu açmış olabilir normal birşey bu bende bir zamanlar böyle piskolojik çöküntüler yaşadım derdimi kimseye anlatamadım ama eninde sonunda sorunlarımı paylaşacağım kişiler oldu onlardan Allah razı olsun. ve sayelerinde sorunlarımdan kurtuldum.
Konu sahibine destek olmamız gerek. Bu konu sadece ne yapayım ne edeyim diye sormak amaçlı değil insanları teselli etmemiz için açılmış bir konu.
Toplumda insanların sorunlarını paylaşmazsak asıl suçlular biziz.
Konu kapatılmayacak.
Kapatılsın denen mesajlar görmek istemiyorum.
@corumlugenc; konuşmak istersin diye özel mesaj atıyorum.
Her üye kurallar çerçevesinde istediği gibi konu açabilir. Bu konuda aykırı bir durum yok.
Her insan dönem dönem piskolojik çöküntüler yaşayabilir biz bu kişilere destek olmamız gerekirken neden konuyu kapatalım ?
Ailesinden çekinmiş olabilir. Buraya konu açmış olabilir normal birşey bu bende bir zamanlar böyle piskolojik çöküntüler yaşadım derdimi kimseye anlatamadım ama eninde sonunda sorunlarımı paylaşacağım kişiler oldu onlardan Allah razı olsun. ve sayelerinde sorunlarımdan kurtuldum.
Konu sahibine destek olmamız gerek. Bu konu sadece ne yapayım ne edeyim diye sormak amaçlı değil insanları teselli etmemiz için açılmış bir konu.
Toplumda insanların sorunlarını paylaşmazsak asıl suçlular biziz.
Konu kapatılmayacak.
Kapatılsın denen mesajlar görmek istemiyorum.
@corumlugenc; konuşmak istersin diye özel mesaj atıyorum.
Moderatör tarafında düzenlendi: