xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Metin2 Server Files İtem Proto Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eren-626
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selam Arkadaşlar benim bir sorunum var mavi çeligin betaya dönüşmesini istiyorum ve sorunsuz şekilde ayarladıktan sonra reboot atıyorum item protoya giriyorum herşey normal ama oyunu actıktan sonra item proto kendini yeniliyor ve benim ayarladıgım yerler gene eski haline dönüyor başka fileste böyle bir sorun yok başka item proto atsam bile yeniliyor navicat çözüm bilen varsa yazsın

Selam Arkadaşlar benim bir sorunum var mavi çeligin betaya dönüşmesini istiyorum ve sorunsuz şekilde ayarladıktan sonra reboot atıyorum item protoya giriyorum herşey normal ama oyunu actıktan sonra item proto kendini yeniliyor ve benim ayarladıgım yerler gene eski haline dönüyor başka fileste böyle bir sorun yok başka item proto atsam bile yeniliyor navicat çözüm bilen varsa yazsın

Ve item protodan çıkmadan önce tüm ayarlar bittiğinde CTRL+S Tuşuna basarak çık.

Ayarladıgın şeyler geri dönmüyor refine_set bölümünü girmessen itemi nereye koyarsan koy dönüşüm izni gelmez

Ve item protodan çıkmadan önce tüm ayarlar bittiğinde CTRL+S Tuşuna basarak çık.

Ayarladıgın şeyler geri dönmüyor refine_set bölümünü girmessen itemi nereye koyarsan koy dönüşüm izni gelmez

malesef daha öncede aynı şekilde ekliyordum zaten ekledigim anda geri gidiyor bende anlamadım şuanda

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri