HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İsim; Gürkan
Yaş; 17
Yaşadığım Yer; Isparta
Hakkımda ; 17 yaşındayım iyi bir GAMER olduğum söylenebilir.8 Yaşına kadar İngiltere'de yaşadık.Daha sonra Isparta'ya geldik.Yabancı dillerle aram iyidir ( Bi zahmet olsun
). MOBA türü oyunlara sarmış durumdayım.League of Legends , DOTA 2 severek oynarım , şuanda Heroes of Storm'a yöneldim.MOBA dışında MMORPG tarzı oyunları da severek oynarım özellikle de Neverwinter ve AİON Online.Müzik dinlemeyi , Futbol oynamayı , bir şeyler araştırmayı ve yardım etmeyi çok severim.Kendimi daha geniş anlatayım ;
Tuttuğum takım ; GALATASARAY
En sevdiğim oyun türü ; MOBA
En Sevdiğim online oyun ; League of Legends
En sevdiğim oyun ; Football Manager 15
En sevdiğim müzik ; Turn Up The Speakers
İzlediğim en iyi film ; Maze Runner
Sanırım bu kadar yeterli.
Yaş; 17
Yaşadığım Yer; Isparta
Hakkımda ; 17 yaşındayım iyi bir GAMER olduğum söylenebilir.8 Yaşına kadar İngiltere'de yaşadık.Daha sonra Isparta'ya geldik.Yabancı dillerle aram iyidir ( Bi zahmet olsun
). MOBA türü oyunlara sarmış durumdayım.League of Legends , DOTA 2 severek oynarım , şuanda Heroes of Storm'a yöneldim.MOBA dışında MMORPG tarzı oyunları da severek oynarım özellikle de Neverwinter ve AİON Online.Müzik dinlemeyi , Futbol oynamayı , bir şeyler araştırmayı ve yardım etmeyi çok severim.Kendimi daha geniş anlatayım ;Tuttuğum takım ; GALATASARAY
En sevdiğim oyun türü ; MOBA
En Sevdiğim online oyun ; League of Legends
En sevdiğim oyun ; Football Manager 15
En sevdiğim müzik ; Turn Up The Speakers
İzlediğim en iyi film ; Maze Runner
Sanırım bu kadar yeterli.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)