BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

siteyi kuramıyorum yardım edin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mesut2434
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 460

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaşlar siteyi kuramıyorum lütfen biri yardım etsin dosyalar benden

Kardeş Bende Bi sorun var Seninki kolay hatta yardımcı olmak için Sana tavsiyem , (panelde acık varmıdır yokmudur bilemem ) kendime hic bir sekilde ait olmayan internette bulduğum ve suan kullandıgım paneli kurman Googleye sanırım Ekinoks Metin2 Paneli CMS Kodlama (Dikkat Reklaam Değil !!! tanımam etmem buldum kurdum calıstı sadece bu kadar , yerli yersiz ergen reklam var reklam tespit edildiyenlere dyrulur! ,) diye yazarsan cıkar burada ftp dosyallarından inc klasorunde config inc var , onun içinde zaten aıklamalı yazıyor nerey ne yazacagın , navicata giir yeni data base de baglantı cubugunda sag tıkla databasenin ismini kafana gorre yaz unutma incde ki config inc ede yazman gerek site db yerine işlem tamam gecmiş olsun sonra , kafana gore footer.php header .php biraz meraklı biriysen css filaan yapar hatta kendine guzel bi modullu panel turetirsin , neden ekinoks dedim ona geleyim Facebook sayfan uzerinden haber guncelleme yapıyor ben gereksiz buluyorum sitenin haber sistemi olmasına milyonlar olur kullanıcın adam akıllı auncher vs vardır yaparsın sitene haber tablosu , ama gereksiz face sayfasında paylas otomatik panel sayfanda da goruksun tek asla 2 kus iste ugrastırmaz ama genede zevkler ve tatla tartısılmaz , gene bir seyler olursa ya takip ediyorum

ayrıca bende ki hata ise serverı kurdum herseyini vs . fakat karkater ekranından logn ekranına donuyor sanırım client versiyon uyusmazlıgı hersey calısıyor fakat client karakteri sectikten sonra , login ekranına donuyor elinde 40k veya turevi yeni clienti olan varsa link vere bilirmi ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri