HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
8.1 de sorun yok arkadaslar 8.1in nvidia ekran kartında bir problem var. benim bilgim bu sekilde. ( 8.1 de oynayabilirsin ama o 2 güncellemeyi kaldırman lazım. win 8.1 de 200 küsür güncellemenin 2tanesi ekran kartı ile ilişkili bunları güncellemeden yapabilirsin )
Benim ekran kartım intel hd graphics 4600 aygıt yöneticisinden güncellemelerine baktım güncellemesi gelmiş onuda yaptım sistem güncellemelerimde varmış onlarıda kurdum bilgisayar tam zaten format atalıda çok olmadı hala aynı sıkıntı taş gibi bilgisayar CoD 11i ultrada oynuyorum
taş gibi pc ama bi metin2 yi açmıyor her neyse oyuna sağ tıkla orda ''uyumluluk soruna gıdermeye'' tıkla sonra bi ekran karsına cıkarcak ordan ''sorun gıderme programı'' na tıkla daha sonra önüne 4tane şık gelcek ordan ''program acılıyor ancak duzgun goruntulenıyor '' ya tıkla ileri de büyük ihtimal ıle olcak gıbı 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)