noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Oyuna giremiyorum acil

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ofof44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

8.1 de sorun yok arkadaslar 8.1in nvidia ekran kartında bir problem var. benim bilgim bu sekilde. ( 8.1 de oynayabilirsin ama o 2 güncellemeyi kaldırman lazım. win 8.1 de 200 küsür güncellemenin 2tanesi ekran kartı ile ilişkili bunları güncellemeden yapabilirsin )

Benim ekran kartım intel hd graphics 4600 aygıt yöneticisinden güncellemelerine baktım güncellemesi gelmiş onuda yaptım sistem güncellemelerimde varmış onlarıda kurdum bilgisayar tam zaten format atalıda çok olmadı hala aynı sıkıntı taş gibi bilgisayar CoD 11i ultrada oynuyorum

taş gibi pc ama bi metin2 yi açmıyor her neyse oyuna sağ tıkla orda ''uyumluluk soruna gıdermeye'' tıkla sonra bi ekran karsına cıkarcak ordan ''sorun gıderme programı'' na tıkla daha sonra önüne 4tane şık gelcek ordan ''program acılıyor ancak duzgun goruntulenıyor '' ya tıkla ileri de büyük ihtimal ıle olcak gıbı :D

Uyumluluk sorununuda denedim olmadı deli olacam oyun açılıyor chler 3 nokta ... böyle seçemiyorum hiç bişey nasıl gidercem bu sorunu

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri