quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Oyuna giremiyorum acil

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ofof44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sanırım windows 8.1 kullanıyorsunuz. Malesef 8.1 sürümünde böyle bir problem mevcut. Önceki sürümü yüklerseniz sorununuz çözülecektir.

eski sürüme döndürmek için ;

windows tuşu + c > ayarlar > bilgisayar ayarlarını değiştir > güncelleştirme ve kurtarma > Kurtarma > En üstteki butona basın. ( Bu işlemi gerçekleştirdiğiniz zaman bilgisayarlarınızdaki bazı uygulamalar gidecektir. Butona tıkladığınızda bu uygulamaları görebilirsiniz.) ( Tekrar güncellerken ekran kartı sürümü hariç güncellerseniz her hangi bir problem çıkmaz )

Evet win 8.1 64 bit sistem de kaze37 dediğin gibi yapıyorum ama o da hata veriyo resimdeki gibi nasıl çözücem şu problemi deli oldum 2 gündür

windows 8.1 in ekran kartı sürümünde ( sanırım nvidiaydı ) oyunda bu problemi almanı sağlayan bir problem var bir şekilde önceki sürüme döndürmen lazım. Normalde söylediğim şekilde döndürebilmen lazım o karsılastığın sorun hakkında bir bilgim yok format attrırısan sorununun düzelceğini düşünüyorum yada bilgisiyardan iyi anlayan birine bir danış

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri