ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 2
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Hata ! Önemli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan StRoe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 486
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

StRoe

Level 2
Üye
Konular
28
Reaksiyon Skoru
18
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 11 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
40
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Gece saatlerinde oyundayken hesabım oyun tarafından atıldı.Daha sonra girmeyi denedim fakat ''isim veya şifre yanlış'' hatasıyla karşılaştım.Hotmail hesabımda şifre değişikliği ile ilgili bir ileti almadım.Ve oyun sitesindeki oyuncu sıralamasında karakter adım görünmüyor.Ticket atıyorum saçma cevaplar veriliyor.İlgilenir misiniz

Karakter adı: DescarLess

bu yazı ile konu açtım konuma mantıklı cevap alamadan konumu kapatmışsınız.
Bot kullanmayacaktın diyenler elinizde delil yokken iftira attınız bu iftirayı oyunda yüzüme karşı atın da sizde oyundan kurtarıyım iftiralarınızdan dolayı.

Gereksiz yere haksız yere o çar silindiyse açık ve net söylüyorum bu oyunun sahipleri kendilerine sağlam avukat tutsun.Tehdit gibi algılamayın bu bir uyarı.Siz keyfi yada fevr-i davranamazsınız insanların emekleriyle kafanıza göre oynayamazsınız. O hesaplar silindiyse gerekçe sunacaksınız açık ve net....

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Merhaba

Konuyla ilgili 04/04/2015 @ 7:35pm (UTC) tarihli konuşma kayıtlarınız aşağıdadır.

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

İşlem takip sonrası 10/04/2015 @ 1:22am (UTC) tarihinde uygulanmıştır.

Ayrıca ilgili Sohbet de RedFenix isimli oyuncumuz önce 120 Gün ardından yeniden incelenerek cezası 3 güne düşürülmüştür.

Öğeyi görmek için üye olmalısınız. adresinde yazılı olan kurallar ve Öğeyi görmek için üye olmalısınız. adresinde yazılı kullanım şartları gereği hesaplarınıza erişim engellenmiştir.
Gece saatlerinde oyundayken hesabım oyun tarafından atıldı.Daha sonra girmeyi denedim fakat ''isim veya şifre yanlış'' hatasıyla karşılaştım.Hotmail hesabımda şifre değişikliği ile ilgili bir ileti almadım.Ve oyun sitesindeki oyuncu sıralamasında karakter adım görünmüyor.Ticket atıyorum saçma cevaplar veriliyor.İlgilenir misiniz

Karakter adı: DescarLess

bu yazı ile konu açtım konuma mantıklı cevap alamadan konumu kapatmışsınız.
Bot kullanmayacaktın diyenler elinizde delil yokken iftira attınız bu iftirayı oyunda yüzüme karşı atın da sizde oyundan kurtarıyım iftiralarınızdan dolayı.

Gereksiz yere haksız yere o çar silindiyse açık ve net söylüyorum bu oyunun sahipleri kendilerine sağlam avukat tutsun.Tehdit gibi algılamayın bu bir uyarı.Siz keyfi yada fevr-i davranamazsınız insanların emekleriyle kafanıza göre oynayamazsınız. O hesaplar silindiyse gerekçe sunacaksınız açık ve net....

http://www.turkmmo.com/keith-elym2/3238046-hata-onemli-3.html Gerekli cevap bu konuda verilmiş.

@admin;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kapatılması için bildirildi.

Merhaba

Konuyla ilgili 04/04/2015 @ 7:35pm (UTC) tarihli konuşma kayıtlarınız aşağıdadır.

wLSE77z.png

İşlem takip sonrası 10/04/2015 @ 1:22am (UTC) tarihinde uygulanmıştır.

Ayrıca ilgili Sohbet de RedFenix isimli oyuncumuz önce 120 Gün ardından yeniden incelenerek cezası 3 güne düşürülmüştür.

adresinde yazılı olan kurallar ve adresinde yazılı kullanım şartları gereği hesaplarınıza erişim engellenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri