- Konular
- 28
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Gece saatlerinde oyundayken hesabım oyun tarafından atıldı.Daha sonra girmeyi denedim fakat ''isim veya şifre yanlış'' hatasıyla karşılaştım.Hotmail hesabımda şifre değişikliği ile ilgili bir ileti almadım.Ve oyun sitesindeki oyuncu sıralamasında karakter adım görünmüyor.Ticket atıyorum saçma cevaplar veriliyor.İlgilenir misiniz
Karakter adı: DescarLess
bu yazı ile konu açtım konuma mantıklı cevap alamadan konumu kapatmışsınız.
Bot kullanmayacaktın diyenler elinizde delil yokken iftira attınız bu iftirayı oyunda yüzüme karşı atın da sizde oyundan kurtarıyım iftiralarınızdan dolayı.
Gereksiz yere haksız yere o çar silindiyse açık ve net söylüyorum bu oyunun sahipleri kendilerine sağlam avukat tutsun.Tehdit gibi algılamayın bu bir uyarı.Siz keyfi yada fevr-i davranamazsınız insanların emekleriyle kafanıza göre oynayamazsınız. O hesaplar silindiyse gerekçe sunacaksınız açık ve net....
Bot kullanmayacaktın diyenler elinizde delil yokken iftira attınız bu iftirayı oyunda yüzüme karşı atın da sizde oyundan kurtarıyım iftiralarınızdan dolayı.
Gereksiz yere haksız yere o çar silindiyse açık ve net söylüyorum bu oyunun sahipleri kendilerine sağlam avukat tutsun.Tehdit gibi algılamayın bu bir uyarı.Siz keyfi yada fevr-i davranamazsınız insanların emekleriyle kafanıza göre oynayamazsınız. O hesaplar silindiyse gerekçe sunacaksınız açık ve net....
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Merhaba
Konuyla ilgili 04/04/2015 @ 7:35pm (UTC) tarihli konuşma kayıtlarınız aşağıdadır.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
İşlem takip sonrası 10/04/2015 @ 1:22am (UTC) tarihinde uygulanmıştır.
Ayrıca ilgili Sohbet de RedFenix isimli oyuncumuz önce 120 Gün ardından yeniden incelenerek cezası 3 güne düşürülmüştür.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. adresinde yazılı olan kurallar ve Öğeyi görmek için üye olmalısınız. adresinde yazılı kullanım şartları gereği hesaplarınıza erişim engellenmiştir.
- Konular
- 59,189
- Çözüm
- 109
- Online süresi
- 4mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 14,283
- Altın Konu
- 2,398
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 1,051
- MmoLira
- 695,246
- DevLira
- 234
Gece saatlerinde oyundayken hesabım oyun tarafından atıldı.Daha sonra girmeyi denedim fakat ''isim veya şifre yanlış'' hatasıyla karşılaştım.Hotmail hesabımda şifre değişikliği ile ilgili bir ileti almadım.Ve oyun sitesindeki oyuncu sıralamasında karakter adım görünmüyor.Ticket atıyorum saçma cevaplar veriliyor.İlgilenir misiniz
http://www.turkmmo.com/keith-elym2/3238046-hata-onemli-3.html Gerekli cevap bu konuda verilmiş.
@admin;
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 28
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
http://www.turkmmo.com/keith-elym2/3238046-hata-onemli-3.html Gerekli cevap bu konuda verilmiş.
@admin;
he tamam kardeş o yorumu geç gördüm. Konu kilit
- Konular
- 59,189
- Çözüm
- 109
- Online süresi
- 4mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 14,283
- Altın Konu
- 2,398
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 1,051
- MmoLira
- 695,246
- DevLira
- 234
Kapatılması için bildirildi.
- Konular
- 772
- Online süresi
- 4d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 3,477
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 337
- MmoLira
- 1,221
- DevLira
- 3
Merhaba
Konuyla ilgili 04/04/2015 @ 7:35pm (UTC) tarihli konuşma kayıtlarınız aşağıdadır.
Ayrıca ilgili Sohbet de RedFenix isimli oyuncumuz önce 120 Gün ardından yeniden incelenerek cezası 3 güne düşürülmüştür.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
adresinde yazılı olan kurallar ve
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
adresinde yazılı kullanım şartları gereği hesaplarınıza erişim engellenmiştir.- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)