kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Bedava Metin2 Lütfen Dikkat

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nusret705
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

nusret705

Level 7
TM Üye
Konular
218
Online süresi
9h 7m
Reaksiyon Skoru
90
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 6 Ay 8 Gün
Başarım Puanı
151
MmoLira
41
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar,

Videoda belirttiğim gibi bedavametin2.com isimli site ttnet adı altında ttnetlilere ücretsiz metin2 server verdiklerini iddia ediyorlar. Nasıl olacak diye sordum. Ttnet mailimi istediler verdim. Adam mail adresimin kayıtlı olduğu adsl hesabına kayitli tel numarama pin gönderdi. Gelen pınna bakin siz ; ttnet ödeme pin numarası . :) Kısaca bu demek oluyor ki adama pinni verdiğimiz an ttnet faturasına istediği miktarda parayı yüklüyor. Biliyoruz ki metin2 pvpcilerin daha doğrusu bu işe yeni girmeye çalışanların çoğu 18 yaş altında kullanıcılar. Bundan dolayı bu konuda 18 yas alti bilinçsiz oyuncular ailelerinin ttnet hesaplarından giriş yapıp bilmeden ailelerine ciddi miktarda zarar verilmesine yol açabilirler. Lütfen dikkatli olalım . Firmanın turkmmoda rankı yok olamazda zaten . Ys leri bile uyduruk. Yöneticilerden ricam lütfen bilinçlendirme amaçlı bir süre konuyu kapatmayalım.

Konu ile ilgili canlı video :

[video]https://m.youtube.com/watch?v=thKL3Ecf04Y[/video]

Son düzenleme:
HANGİ DURUMLARDA KONU AÇMALISINIZ ?
* Para verdiğiniz halde hizmet alamamışsanız,
Ek olarak firma forumda hizmet vermiyor.

Merhaba arkadaşlar,

Videoda belirttiğim gibi bedavametin2.com iskmli site adı altında ttnetlilere ucretsiz metin2 server veriyoruz diyorlar. Nasil olacak diye sordum. Ttnet mailimi istediler verdim. Adam mail adresimin kayitli oldugu adsl hesabina kayitli tel numarama pin gonderdi. Gelen pinna bakin .d ttnet odeme pin numarasi .d Kisaca bu demek oluyorki adama pinni verdigimiz an ttnet faturasina istedigi miktarda parayi yukluyor. Biliyoruz ki metin2 pvpcilerin geneli 18 yaş alti. Bundan dolayi bu konuda 18 yas alti bilincsiz oyuncular ailelerinin ttnet hesaplarindan giris yapip bilmeden ailelerine ciddi miktarda zarar verilmesini sağlayabilirler. Lutfen dikkatli olalim . Firmanin turkmmoda ranki yok olamzda zaten . ys leri bile uyduruk. Yoneticilerden ricam lutfen bilinclendirme amacli bir sure konuyu kapatmayalim.

Konu ile ilgili canli video :

[video]https://m.youtube.com/watch?v=thKL3Ecf04Y[/video]
Konu açılmıştır

gecmis olsun beyfendi

gecmis olsun

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri