torrent herşeyi yüklüyo ama oyun açılırken hata verip kapanıyo iki bilgisayarda denedim evde ikisindede aynı hatayı aldım 10 defa silip sıfırdan yükledim olmadı kafayı yemek üzereyim...böyle bir hata lütfen yardımcı olun
torrent herşeyi yüklüyo ama oyun açılırken hata verip kapanıyo iki bilgisayarda denedim evde ikisindede aynı hatayı aldım 10 defa silip sıfırdan yükledim olmadı kafayı yemek üzereyim...böyle bir hata lütfen yardımcı olun![]()
o adı geçen dosyayı sil sonra tekrar yukle eger olmazsa o dosyayı atarım ben sana
olmuyor hocam sildim torrenti actım kendine yüklettm olmadı kaç defa yaptım sayamadım uyumluluk denedim yönetici olarak actım komple pack dosyasını sildim torrentten kendine yüklettm yine aynı hatayı verdi yardımcı olursan sevinirim
olmuyor hocam sildim torrenti actım kendine yüklettm olmadı kaç defa yaptım sayamadım uyumluluk denedim yönetici olarak actım komple pack dosyasını sildim torrentten kendine yüklettm yine aynı hatayı verdi yardımcı olursan sevinirim
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
al dostum ındır packın içine at inş. olurŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)