mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Yine sıradan bir gün Archea

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Moneeta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

q4V4DV.jpg
[/URL][/IMG]
N5m5dY.jpg
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Nisa Bence Boş Konuşma Artık Daha ne kadar Tanıyorsunda Neye Dayanrak Hakkında Yorum Yapıyorsun Maksatın Laf olsun Torba dolsunsa Senin o düşük çenene laf Yeşitirecek Adam çıkmaz Uza şimdi
Burda yazdıklarıyla tanıyorum.Laf olsun torba dolsun olayı sadece siz üçünüzde var.Kimse sizin kadar boş konuşmuyor.Her konuya bir kavga amaçlı atlıyorsunuz.Haddinizi bilin artık.Kimse burda size laf yetiştirmek zorunda değil.Cevap vermeyim diyorum ama sözlerinize dikkat etmiyorsunuz.Benim çenem düşük mü,güldürdün ? Ben 10 mesajdan 1ine anca cevap veriyorum.Sizin gibi her mesaja laf yetiştircek kadar boş değilim malesef meşgul insanım.Bu da son mesajımdır bu konuya.

Dipnot : Türkçe'mizi katletmeyiniz.İyi oyunlar.
10-0 dedigim kimseyi eli boş göndermedim 10-2 kestim git bul videosunu izle bulamassan atarım sen oda olmadı napcan şimdi hangi dolambaçlı yollara gircen:D şerefiyle derken kanka 25 bec ejderi kostumu versene vs atıcam bişeyler anımsattımı sana? buragı hiç karıştırma brader vs dedi sana bak !

ahaha ben mi istemişim 25li laneti ver vs atacam diye :D:D:D:D baran nereden uyduruyon ya da nerenden dinlliyorsun insanları çok merak ediyorum :D güldürdün yemin ederim :D:D

biyerden elime '' BlackSouL'dan 10.0 sana söz '' ss si geçmişti sonrada galiba vs de seni ezmişler :/ üzülmüştüm valla sen gelmişsin şimdi eli boş göndermedim diyorsun gönderen göndermiş seni pazara bişiler almak için . Dağıtılan set ve özel (!) silah ile piyasaya çıkmışsın sonradan şimdi gelmiş burda suralık yapıyorsun :S

Ha eğer silah aldın diyorsan bana senin gibi tüm seti alıpta vs atıp ergenler gibi laf koyma şeysini yapmıyoruz :(

Artık Sus Be Bilader Zorla Küfür Mü Etsin bu Millet Ardından

@
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.;

Kişiliği olan saygısını bilir :ka19: olmayanlarda senin gibi bu yola başvurur oyunda yaptığın gibi . Her çarın küfürden ban yemi yazık...

Hadi iyi forumlar daha da yazmıyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri