Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar,
BUG bulmuş şuan evde olmadığım için tam fixi yayınlamayacağım fakat serverinizin düşmemesi için ufak bir fixini vericem. Eve geçince tamamen fixini vereceğim.
cmd_general.cpp açın ve aratın;
bunu bulduğunuzda, hemen altında;
değiştirin;
Son hal;
Bu şekilde server çökmeyecektir. (game.core oluşup core düşmez.) fakat cubenin itemleri listelenmez. Tamamen fixini eve geçince vereceğim. Keyifli forumlar.
# EDİT : Kesin çözümü WoM 2 ekibi tarafından yayınlandı. Paylaşmama gerek kalmadı sanırım. (Ben farklı çözdüm fakat yorumları baktığımda buda kesin sonucu elde ediyor.)
Src'nize girip (game/src/cube.cpp) açın ve aratın;
BUG bulmuş şuan evde olmadığım için tam fixi yayınlamayacağım fakat serverinizin düşmemesi için ufak bir fixini vericem. Eve geçince tamamen fixini vereceğim.
HTML:
if (strArg1 == "r_info") {
if (0 == arg2[0])
{
HTML:
Cube_request_result_list(ch);
değiştirin;
HTML:
//Cube_request_result_list(ch);
return;
Son hal;
Bu şekilde server çökmeyecektir. (game.core oluşup core düşmez.) fakat cubenin itemleri listelenmez. Tamamen fixini eve geçince vereceğim. Keyifli forumlar.
# EDİT : Kesin çözümü WoM 2 ekibi tarafından yayınlandı. Paylaşmama gerek kalmadı sanırım. (Ben farklı çözdüm fakat yorumları baktığımda buda kesin sonucu elde ediyor.)
Src'nize girip (game/src/cube.cpp) açın ve aratın;
HTML:
if (false == bCatchInfo)
Değiştirin;
ve tekrar arayın;
Ekleyin;
Fixlenmiştir.
Thanks for share MartPwnS and Think. :ka19:
HTML:
if (!bCatchInfo || materialInfoText.size() == 0)
ve tekrar arayın;
HTML:
resultCount = resultList.size();
Ekleyin;
HTML:
if (resultCount == 0) { return;}
Fixlenmiştir.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Teşekkürler :ka19:
Merhaba arkadaşlar,
HTML:if (strArg1 == "r_info") { if (0 == arg2[0]) {
HTML:Cube_request_result_list(ch);
değiştirin;
HTML://Cube_request_result_list(ch); return;
Son hal;
![]()
34 k kullananlar için game.core sorununun çözümünü biliyorsan paylasırmısın tesekkürler.
34 k kullananlar için game.core sorununun çözümünü biliyorsan paylasırmısın tesekkürler.
http://www.turkmmo.com/c-c-python/3233162-game-r34083-cube-gamecore-fixed-diff-new-post.html
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)