bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Sahte Hesaplara Karşı Dikkat ! ! !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lAnewHoPe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 588

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Çoğu kişinin adına benzer nicklerde sahte hesaplar açılıyor bunlara inanmayın.
Bunca yıldır arkadaşlarını tanıyanlar kimin ne yapacağını bilir zaten. Küçük beyinleri ile eğlenmeye çalışanların oyununa gelmeyin şayet ki mesuliyet kabul etmiyorum.

şakasını,oyununu yada en önemlisi karaktersizliğini sürdürmek isteyen kişi yada kişi topluluklarına da benden bir hediye :ka19:

kj5pV9.jpg
[/URL][/IMG]

:ka24:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Bunca yıldır arkadaşlarını tanıyanlar kimin ne yapacağını bilir zaten. Küçük beyinleri ile eğlenmeye çalışanların oyununa gelmeyin şayet ki mesuliyet kabul etmiyorum.

şakasını,oyununu yada en önemlisi karaktersizliğini sürdürmek isteyen kişi yada kişi topluluklarına da benden bir hediye :ka19:

kj5pV9.jpg
[/URL][/IMG]

Bilgilendirme için teşekkürler.

kj5pV9.jpg
[/URL][/IMG]

:ka19:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri