Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Anladım Teşekkürler.
öd dediğim gibi burda bahsi geçen shell ve ek dosya sadece ssh2 erişimi sağlıyo bu kritik bi şey bunu keşfeden adam direk ftp ye dalabilir bunun içinde bu klasör ve dosyaların iyi korunması lazım
kullanılası bi panel özellikleri itibari ama kullanıcak adam erişim olmuyan özel bi hostta kullanmalı ve panel bide baştan aşaya yeniden kodlamaya tabi tutulmalı
Anlaşıldı.öd dediğim gibi burda bahsi geçen shell ve ek dosya sadece ssh2 erişimi sağlıyo bu kritik bi şey bunu keşfeden adam direk ftp ye dalabilir bunun içinde bu klasör ve dosyaların iyi korunması lazım

Primciler
hemen shell var işi bilseniz ne işe yaradığınıda bilirsiniz. Bu script arkadasimin blogunda paylasildi kullan kisilerin sunucu guvenliginden kendisi sorumlu olmalıdır.
hemen shell var işi bilseniz ne işe yaradığınıda bilirsiniz. Bu script arkadasimin blogunda paylasildi kullan kisilerin sunucu guvenliginden kendisi sorumlu olmalıdır.arkadaşlar bunu kullanamazmıyız yani şimdi
Kullana bilirsin fakat detaylı arama yap araştır iyice dosyaları farklı açıklarda olabilir. Ben tam araştırmadım
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)