Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
hacı bu başlı başına bi shellmi yoksa panedle kullanılan bi özellikmi bu açığı yaratıyo
Bilerek shell eklenmiş panelde olan bir özellik mi bilemiyorum link atarım özelden inceleyebilirsin.
Atamadm incelemek isteyen
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
NOT: Panelde şuanda açık var bu haliyle kullanmayınız.
Son düzenleme:
Bilerek shell eklenmiş panelde olan bir özellik mi bilemiyorum link atarım özelden inceleyebilirsin.
bu tür cms tabanlı panellerin çoğunda bash direk erişim ekleme çıkarma özellikleri oluyo tabi bide panelin yapımcısıydan kim kullanıyosa kurcalarsın tbi art niyetliysen

Atamadm incelemek isteyenLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
NOT: Panelde şuanda açık var bu haliyle kullanmayınız.
oha a* 60 mb mı panel
bu tür cms tabanlı panellerin çoğunda bash direk erişim ekleme çıkarma özellikleri oluyo tabi bide panelin yapımcısıydan kim kullanıyosa kurcalarsın tbi art niyetliysen![]()
Tam anlamamakla beraber tasarımcısı ben değilim konuyu sadece gördüm ve paneli bulup indirip biraz kontrol ettim direk shell diye bir dosya açılıp php eklentileri içine yerleştirilmış.
Tam anlamamakla beraber tasarımcısı ben değilim konuyu sadece gördüm ve paneli bulup indirip biraz kontrol ettim direk shell diye bir dosya açılıp php eklentileri içine yerleştirilmış.
indirip incelerim art niyetli bi shelse saten anahtar komutlarından şak diye belli eder kendini
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)