Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
kullanılası bi panel özellikleri itibari ama kullanıcak adam erişim olmuyan özel bi hostta kullanmalı ve panel bide baştan aşaya yeniden kodlamaya tabi tutulmalı
Evet çok haklısınız .
Ayrıca shell temizlenip kodlamaya göz atılırsada olabilir.
Yalnız tabiki de en sağlamı yeni bir kodlama.
Konuda bahsi geçen dosyaları inceledim bu art niyetli bi shell deil tabi bunu yazan yazılımcı art niyetli olursa başka bu ssh2 erişimi için oluşturulan bi class türünden shell
Ayrıca "shell" kavramı sadece virüsler için kullanılmıyo buda ufak bi not olsun.
Ayrıca "shell" kavramı sadece virüsler için kullanılmıyo buda ufak bi not olsun.
Son düzenleme:
kullanılası bi panel özellikleri itibari ama kullanıcak adam erişim olmuyan özel bi hostta kullanmalı ve panel bide baştan aşaya yeniden kodlamaya tabi tutulmalı
Konuda bahsi geçen dosyaları inceledim bu art niyetli bi shell deil tabi bunu yazan yazılımcı art niyetli olursa başka bu ssh2 erişimi için oluşturulan bi class türünden shell
Anladım kullanımı olabilir mi ?
Anladım kullanımı olabilir mi ?
adam akıllı baştan göz geçirilmesi lazım panelin ve klasör isimleri dosya isimleri değiştirilirsede iyi olur
Anladım Teşekkürler.adam akıllı baştan göz geçirilmesi lazım panelin ve klasör isimleri dosya isimleri değiştirilirsede iyi olur
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)