BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

M2Pack Editleme/Site Kodlama Editleme/Files Kodlama/Putty Script/TK Site Vb.İçeri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bydodo33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 726

bydodo33

Level 5
TM Üye
Konular
182
Reaksiyon Skoru
6
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 7 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
92
MmoLira
7
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

İsim:Mustafa
Soyisim: Yüksek
Daha Önce Çalışılan Firmalar:Sunucu Kurulum Departmanı,,Pvp Bilişim,GunayHosting,OlcayBilişim.
Online Süreleri: Hafta Sonu 6 12 Saat Hafta İçi 7-12 Saat (Bu sadece firmalarda çalıştığım zamanlardaki online olma sürelerim)

Metin2'de Profesyonel Olduğum Konular;

İsteğe Göre Putty Script'i Kodlama(Hatasız) (Müşterinin isteğine göre Örn;Oyundaki Online)

Metin2 Tr Alt yapılı Forum Sitesi Kurma veya verilen fikirlere göre sıfırdan tema tasarımı.

Sıfırdan Tr Tipi,Orta,Ws'lik Files Kodlaması Yapılması.

Özel Map Tasarımı.

Sınırsız Hostinge Site Kurabilme,Ns yönlendirme ve Cpanel Kullanımı (Profesyonel)

Herşeyiyle birlikte sorunsuz server teslim etme süresi max 90 Dakika(Oto patcher,forum(adminpanel)Ticket Sistemi,Site Paneli,Nesne Market)

Sıfırdan Pack editleme,Oyun içerisinde ekstra olarak müşterinin isteğine göre özellik ekleme vb.

Cpanel gibi hosting yönetim panellerinin kurulumu.

Müşterilerime heran herhangi bir sorun ile ilgili gerek telefondan gerek sky adresinden gerekse ticket sisteminden anlık olarak ilgilenebiliyorum ve çözüm sürecini müşterinin kaygılanmaması adına an ve an müşteriyle paylaşıyorum.

Vericeğim hizmeti ne bir eksik ne bir fazla neyse o şeklinde müşteri adaylarımıza anlatımını yapmaktayım.

Kafamdaki projeleri çalıştığım firmanın sahibi ve çalışanlarıyla sürekli paylaşıp çözüm üreterek elemanı olduğum firmayı sürekli bir adım önce götürmektir amacım.

Skype adresim: mustafa7979@turkmmo.com

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri