- Konular
- 13
- Online süresi
- 7h 28m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 83
- MmoLira
- 162
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar lycan hakkında araştırma yaparken eksik bilgiler olduğunu gördüm elimden geldiğince yardımcı olayım dedim ve hemen önce bir pvpde sonrada tr de denemelere başladım 2 3 gün süren araştırma ve deneyimlerimlerimi sizlere aktarıyim diyorum . Unutmayın bunlar benim düşünce ve görüşlerim yanlışım varsa düzeltin :m08:
Lycan gördüğüm kadarıyla düz vuruşları ile deil skilleri ile atak yapan bi karakter türü . Bu sebeple skil dağılımını ve statü dağılımı mühim benim tavsiyeme göre
1. Kırmızı Kurt ruhu
2. Kurt Pençesi
3. Kurt Nefesi
4. Yırtma
5. Çivit Kurt Ruhu
6. Kurt Atlayışı olmalıdır
1. Kırmızı kurt ruhu
Bu skil hasarı artırır aynı hava kılıcı gibi saldırı gücü verir ancak savunmanızı düşürür. Çok etkilidir.
2.Kurt Pençesi
Süper bi atak skili damage i yüksek ve %20 kritik patlama ihtimali var Ayrıca hızlı saldırı gibi çevresel bi skil
3. Kurt Nefesi
Ben buna sersemlikli şiddetli vuruş diyorum damage yüksek ve sersemlik etkisi var
4 . Yırtma
Üç yönlü benzeri bi skil aslında komboda deyebiliriz ancak yakın mesafede etkili bi skil olacağını düşünüyorum
5. Çivit kurt Ruhu
Saldırı hızı veriyor ve aynı zamanda rakip başarısızlığını artırıyor yani rakibin miss vurma yüzdesini artırıyor Grand iken %10 civarında veriyor diye biliyorum yani adam 1 k vuruyor diyelim 11 kere vuruyor 1 i boşa gidior 1 k karda oluyorsunuz
6. Kurt Atlayışı
damage fazla yüksek deil efektif bi skil havaya sıçrayıp ters takla atıp vuruyor
Gelelim Statü Dağılımına
Statü dağılımında skillere uygun olmalı değilmi
Kasılırken 10 lv e kada r 1 vit 1 dex verilmeli sonra ise 2 dex 1 vit
Dex fullenince de 1 vit 1 int gidersiniz
Lycan çok güçlü bir karakter hem daha efsununuda düzen yok 55 lv bir lycanın çoğu karakteri keseceğine inanıyorum tabi sağlam becerili bir el , yarı insan ve kritik efsunları ile affetmez ....
Lycan gördüğüm kadarıyla düz vuruşları ile deil skilleri ile atak yapan bi karakter türü . Bu sebeple skil dağılımını ve statü dağılımı mühim benim tavsiyeme göre
1. Kırmızı Kurt ruhu
2. Kurt Pençesi
3. Kurt Nefesi
4. Yırtma
5. Çivit Kurt Ruhu
6. Kurt Atlayışı olmalıdır
1. Kırmızı kurt ruhu
Bu skil hasarı artırır aynı hava kılıcı gibi saldırı gücü verir ancak savunmanızı düşürür. Çok etkilidir.
2.Kurt Pençesi
Süper bi atak skili damage i yüksek ve %20 kritik patlama ihtimali var Ayrıca hızlı saldırı gibi çevresel bi skil
3. Kurt Nefesi
Ben buna sersemlikli şiddetli vuruş diyorum damage yüksek ve sersemlik etkisi var
4 . Yırtma
Üç yönlü benzeri bi skil aslında komboda deyebiliriz ancak yakın mesafede etkili bi skil olacağını düşünüyorum
5. Çivit kurt Ruhu
Saldırı hızı veriyor ve aynı zamanda rakip başarısızlığını artırıyor yani rakibin miss vurma yüzdesini artırıyor Grand iken %10 civarında veriyor diye biliyorum yani adam 1 k vuruyor diyelim 11 kere vuruyor 1 i boşa gidior 1 k karda oluyorsunuz
6. Kurt Atlayışı
damage fazla yüksek deil efektif bi skil havaya sıçrayıp ters takla atıp vuruyor
Gelelim Statü Dağılımına
Statü dağılımında skillere uygun olmalı değilmi
Kasılırken 10 lv e kada r 1 vit 1 dex verilmeli sonra ise 2 dex 1 vit
Dex fullenince de 1 vit 1 int gidersiniz
Lycan çok güçlü bir karakter hem daha efsununuda düzen yok 55 lv bir lycanın çoğu karakteri keseceğine inanıyorum tabi sağlam becerili bir el , yarı insan ve kritik efsunları ile affetmez ....
- Konular
- 7
- Online süresi
- 3h 2m
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 3 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 84
- DevLira
- 0
bu cok ıyı oldu kardesım eyw
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 10 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 9
- DevLira
- 0
teşekkürler 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)