YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Maymun Zindann srr

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

turkmmo

Level 1
Gold Üye
Konular
31,034
Online süresi
5m 10s
Reaksiyon Skoru
208
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 9 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
719
MmoLira
40
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

ilk olarak:Arkadaşlar bana kalırsa çabuk bir şekilde madalyon düşürmenin 2 taktiği var.

1. yol:En garantili yol budur.Herkesin bildiği karma muskası taktiği karma muskasını takınca süper şanslı oluyosunuz.Böylece 5 tane mamun kesseniz 2-3 tane madalyon çıkar.

2. yol:Arkadaşlar bana kalırsa madalyon düşürme işi zindanda ilerleyip ilerlememeye bağlı yani bir adam düşünün olduğu yerdeki maymunları kesiyo.Ve yine bi adam düşünün zindanda sürekli ilerliyo ve önüne gelen maymunları kesiyo.Tabiki de 2. adamda madalyon daha çabuk düşer.Bana göre şöyle yapın:Önünüze gelen maymunu keserek zindanı baştan sona gidin karşınıza ışınlıyıcı çıkar ordan geçin baladığınız yere gelirsinz.Yine aynı şeyi yapın öleöle daha çok madalyon düşüyo bana 47 dakikada 3 madalyon düştü.
ÇOK ÖENEMLİ NOTLAR (LÜTFEN BUNLARI OKUMADAN YORUM YAZMAYIN):ARKADAŞLAR BENİM DİĞER KONUMDA BÜTÜN YANLIŞ ANLAŞILMALARIM 2. YOOLDA OLMUŞ ARKADAŞLAR 2. YOL SADECE SİZİN MADALYON DÜŞÜRME HIZINIZI ARTTIRIR.AMA YİNEDE ANA ETKEN ŞANSTIR.Bİ ADAM BENİM DEDİĞİMİ 100 KERE YAPSIN DÜŞMEYEBİLİR.AMA EYER ŞANS FAKTÖRÜNÜ ORTADAN KALDIRIRSAK BENİM DEDİĞİM YÖNTEM %100 DAHA ETKİLİDİR.o yüzden yaşlı lady ye gidip falınızı baktırın.bölece şansınızı öğrenirsiniz

2'NCİ SİDE ŞU:ARKADAŞLAR BEN BİLMİYORUM AMA OYUNDAN ÇOK İYİ ANLAYAN BİR ARKADŞIM BANA DEDİKİ:GİT FALCIYA FALINI BAKTIKTIR EYER İİ SE O ZAMAN KARMA MUSKASI SENİN ŞANSINI "KÖTÜLEŞTİRİR".O YÜZDEN SADECE KÖTÜ ŞANS DEDİĞİ ZAMAN KARMA MUSKASI KULLAN.NORMAL ŞANS DEDİĞİ ZAMAN KULLANMA ÇÜNKÜ HİÇ ETKİ ETMEZ.KÖTÜ ŞANS DEDĞİ ZAMAN TAKARSANDA SÜPER ŞANLI OLURSUN

fgfgfgsdfsdfsdfsfsdfsdsfsdfsdf

aga çok doğru bence sana +rep vericem

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri