Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

Karakterelere gr2 nesne ekleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan blueking838
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 536

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar benim sorum şu 3dmaxda çizdiğim bir nesneyi eklemede bir sıkıntı yok fakat bunu her karakterin üstüne nasıl ekleyebilirim fakat burada item olarak değil varsayılan olarak mesela karakterlerin görünümü gibi düşünün her karaktere de bu nesneyi eklemek istiyorum ve diyelim zırh giydi silah taktı o nesne yinede gözükmesi lazım hangi pack dosyasını açıp neresine ekleme yapmam lazım.

Son düzenleme:
Arkadaşlar daha açıklayıcı anlatmak gerekirse ben tüm karakterlere bir görüntü eklicem 3d olarak mesela ilk karakter açıldığında nasıl zırhsız felan gorunuyorsa benım koyacagım nesnede o şekilde koyulacak ama benimki hep üzerinde duracak bunu yapmam için ne gibi bir yol izlemem lazım.

daha önce 3dmaxe dökmedim ama bildiğim kadarıyla zırhlarda sadece yüz sabit, geri kalan tüm vücudu zırhı çizerken çiziyorsun, yani ellerini oyunda var diye çizmezsen oyunda boşluk olarak gözükür. sonuç olarak ekleyeceğin şeyi oyundaki her zırha tek tek eklemen gerekiyor ki karakterde sabit kalsın.
yanlış biliyorsam affola

daha önce 3dmaxe dökmedim ama bildiğim kadarıyla zırhlarda sadece yüz sabit, geri kalan tüm vücudu zırhı çizerken çiziyorsun, yani ellerini oyunda var diye çizmezsen oyunda boşluk olarak gözükür. sonuç olarak ekleyeceğin şeyi oyundaki her zırha tek tek eklemen gerekiyor ki karakterde sabit kalsın.
yanlış biliyorsam affola

Yorum için teşekkürler en son çare olarak görmüştüm bunu ama aklımda şuan daha iyi bir fikir geldi sizede danışayım bir görev gibi bir şey olacak bu görevi yaptığında item olarak gelecek ve bastıgın yok olacak o item ve süresiz karakterin üstünde kalacak kostüm gibi böyle bir şey daha uygun gibi geldi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri