HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Madem herşeyi görebiliyorsun türkay şu bodycii ile konuşmalarımıza bir bak bu arkadaş oyunu bırakacagını editleri kontör ile satacıgı söyledi 1600 t yi 197 tl ye alıcaktım ama setimi alıp oyundan çıkana kadar konuşma kayıtlarına bakarsan bu adamında masum olmadıgını görürsün hiç mırıldanmasın burlarda MATADOR suçsuz ama TilkiAndrei değil benden bukadar hiç kimse görüldüğü kadar masum değil bu oyunda TilkiAndrei itemlerimi aldıktan sonra Bodycii çarını gece sildi bizede ban yedim diyor o arkadaş oyunu madem bırakıcak niye buakdar ağlıyor
vesile olmuş işte benim 250 tl verdiğim seti alıp kaçtı. Ertesi günde uykum vardı o yüzden çıktım dedi istersen konuşma kayıtlarına bakabilirsin.
vesile olmuş işte benim 250 tl verdiğim seti alıp kaçtı. Ertesi günde uykum vardı o yüzden çıktım dedi istersen konuşma kayıtlarına bakabilirsin.Madem herşeyi görebiliyorsun türkay şu bodycii ile konuşmalarımıza bir bak bu arkadaş oyunu bırakacagını editleri kontör ile satacıgı söyledi 1600 t yi 197 tl ye alıcaktım ama setimi alıp oyundan çıkana kadar konuşma kayıtlarına bakarsan bu adamında masum olmadıgını görürsün hiç mırıldanmasın burlarda MATADOR suçsuz ama TilkiAndrei değil benden bukadar hiç kimse görüldüğü kadar masum değil bu oyunda TilkiAndrei itemlerimi aldıktan sonra Bodycii çarını gece sildi bizede ban yedim diyor o arkadaş oyunu madem bırakıcak niye buakdar ağlıyorvesile olmuş işte benim 250 tl verdiğim seti alıp kaçtı. Ertesi günde uykum vardı o yüzden çıktım dedi istersen konuşma kayıtlarına bakabilirsin.
Uln O Zaman Benım Vslık Edıtlerımı Neden Çaldın üÇKGITCI Herif?
TilkiAndrei benim setimi çaldı
TılkıAndrei çaldı dıye benım vslık edıtlerımı mı çalman gereklıydı aç gozlu herıf ıstedın de vermedık Mı vıdeolar upload olana kadar bekle
Sen benimle konuşmadan direkt işlem başlatırsan tilki çarından ben çarımdan sen itemlerinden oldun sonuç bu 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)