noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Hikaye Ekle

TÜRKAY TilkiAndrei Masum değil

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emretosun09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 403

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Madem herşeyi görebiliyorsun türkay şu bodycii ile konuşmalarımıza bir bak bu arkadaş oyunu bırakacagını editleri kontör ile satacıgı söyledi 1600 t yi 197 tl ye alıcaktım ama setimi alıp oyundan çıkana kadar konuşma kayıtlarına bakarsan bu adamında masum olmadıgını görürsün hiç mırıldanmasın burlarda MATADOR suçsuz ama TilkiAndrei değil benden bukadar hiç kimse görüldüğü kadar masum değil bu oyunda TilkiAndrei itemlerimi aldıktan sonra Bodycii çarını gece sildi bizede ban yedim diyor o arkadaş oyunu madem bırakıcak niye buakdar ağlıyor :) vesile olmuş işte benim 250 tl verdiğim seti alıp kaçtı. Ertesi günde uykum vardı o yüzden çıktım dedi istersen konuşma kayıtlarına bakabilirsin.

Madem herşeyi görebiliyorsun türkay şu bodycii ile konuşmalarımıza bir bak bu arkadaş oyunu bırakacagını editleri kontör ile satacıgı söyledi 1600 t yi 197 tl ye alıcaktım ama setimi alıp oyundan çıkana kadar konuşma kayıtlarına bakarsan bu adamında masum olmadıgını görürsün hiç mırıldanmasın burlarda MATADOR suçsuz ama TilkiAndrei değil benden bukadar hiç kimse görüldüğü kadar masum değil bu oyunda TilkiAndrei itemlerimi aldıktan sonra Bodycii çarını gece sildi bizede ban yedim diyor o arkadaş oyunu madem bırakıcak niye buakdar ağlıyor :) vesile olmuş işte benim 250 tl verdiğim seti alıp kaçtı. Ertesi günde uykum vardı o yüzden çıktım dedi istersen konuşma kayıtlarına bakabilirsin.

Uln O Zaman Benım Vslık Edıtlerımı Neden Çaldın üÇKGITCI Herif?

Sen benimle konuşmadan direkt işlem başlatırsan tilki çarından ben çarımdan sen itemlerinden oldun sonuç bu :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri