HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar ,
GM Olmak İstiyorum .
Adım: Yusuf
Soyadım: Yüksekoğlu
Yaşım: 15
Yaşadığım Yer : Ankara
Daha Önceki GM'lik Tecrübem: ViaMt2 sahibi , LodosMt2 sahibi , FireMt2 Ortağı , SiberMt2 GMsi , OnlineMt2 reklamcısıyım . Daha varda hatırlamıyorum . 70 üstü GM Lik yapmışlığım vardır .
Günlük Online Sürem :Hafta içi = 4-5 | Hafta Sonu = 7-8
Özelliklerim:Çok kez GM lik yaptım . Çok kez server açtım . Tecrübem çoktur . Putty , Navicat , Filezilla ve Site Panelleri ile çok bağlıyım yani çok iyiyim o işlerde . Çözemediğim fazla sıkıntı yoktur .
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) :
E-postam ; bybluerainy@hotmail.com
Diğer / Ek :
NOT : Fotoğraflardaki ben değilim . Benim serverime ait görüntüler . Ve şimdi diyeceksinizki o kadar server benim dedin hani bi tane serverin fotoğrafını koymuşsun . Onları kaybettim arkadaşlar oyüzden yoksa onlarıda koyucaktım .
GM Olmak İstiyorum .
Adım: Yusuf
Soyadım: Yüksekoğlu
Yaşım: 15
Yaşadığım Yer : Ankara
Daha Önceki GM'lik Tecrübem: ViaMt2 sahibi , LodosMt2 sahibi , FireMt2 Ortağı , SiberMt2 GMsi , OnlineMt2 reklamcısıyım . Daha varda hatırlamıyorum . 70 üstü GM Lik yapmışlığım vardır .
Günlük Online Sürem :Hafta içi = 4-5 | Hafta Sonu = 7-8
Özelliklerim:Çok kez GM lik yaptım . Çok kez server açtım . Tecrübem çoktur . Putty , Navicat , Filezilla ve Site Panelleri ile çok bağlıyım yani çok iyiyim o işlerde . Çözemediğim fazla sıkıntı yoktur .
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) :
E-postam ; bybluerainy@hotmail.com
Diğer / Ek :
NOT : Fotoğraflardaki ben değilim . Benim serverime ait görüntüler . Ve şimdi diyeceksinizki o kadar server benim dedin hani bi tane serverin fotoğrafını koymuşsun . Onları kaybettim arkadaşlar oyüzden yoksa onlarıda koyucaktım .
Moderatör tarafında düzenlendi:
Yazmayı unutmuşum . Gündelik user çekemem bi çeker bidakini öbür ay veya 2 haftada bir çekerim user . Günlük 15-20 user arayanlar serverine user gelceğini fazla beklemesin . 0 Onlineli serverlere günlük 15-20 user ceken olmaz . Olsa bile bugün çekti yarın çekemedi atıcaksın gmlikten biraz adam olunda öyle alın . He şunu unutmayın adam gibi adamlar gelsin . Serverinle ilgili sorunları ben halledebilirim . Kesinlikle gündelikciler gelmesin ve güvenmeyen direk çıksın !
Kaldırıldı.Facebook sayfa/profil linki paylaşmak yasaktır.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)