Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Keith (merkür) De Charım Wardı ID Unuttum Forum Dan Kurtarma İşlemini Yapacam Ama Merkür Yok Pidge Ve Hunk War Onları Yapınca Da #Hesap bulunamadı lütfen mail adresinizi doğru girin. Diyor. Yardım Edermısınız..? :ka19:Zippo6:ka19:LordPasa
Keith (merkür) De Charım Wardı ID Unuttum Forum Dan Kurtarma İşlemini Yapacam Ama Merkür Yok Pidge Ve Hunk War Onları Yapınca Da #Hesap bulunamadı lütfen mail adresinizi doğru girin. Diyor. Yardım Edermısınız..? :ka19:Zippo6:ka19:LordPasa
blader ıd sonuna xsh2 ekleyıp gırmeyı denenese bi merkur ıle venus bırlestı ely2 oldu gerı ely1-ely2 bırlestı keıth oldu

blader ıd sonuna xsh2 ekleyıp gırmeyı denenese bi merkur ıle venus bırlestı ely2 oldu gerı ely1-ely2 bırlestı keıth oldu![]()
Olmaz ise ekleyerek dene Merkürden Ely2 geçenlerin ID sonu böyle vtr05xsh2
Olmaz ise ekleyerek dene Merkürden Ely2 geçenlerin ID sonu böyle vtr05xsh2
yanlısın var venus den merkure gecenlerde vtr05 felan var merkur de olanlarda oyle bir olay yok sadece xsh2 olayı var
yanlısın var venus den merkure gecenlerde vtr05 felan var merkur de olanlarda oyle bir olay yok sadece xsh2 olayı var
http://www.turkmmo.com/elym2-genel/2774215-oyuna-giris-sorunu-yasayanlarin-yapmasi-gerekenler.html
Venüsten Ely2 geçenlerde varmış Merkürle Venüs birleşmiş miydi?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)