Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

Keith (MERKÜR)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan delidolu06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 825
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Keith (merkür) De Charım Wardı ID Unuttum Forum Dan Kurtarma İşlemini Yapacam Ama Merkür Yok Pidge Ve Hunk War Onları Yapınca Da #Hesap bulunamadı lütfen mail adresinizi doğru girin. Diyor. Yardım Edermısınız..? :ka19:Zippo6:ka19:LordPasa

Keith (merkür) De Charım Wardı ID Unuttum Forum Dan Kurtarma İşlemini Yapacam Ama Merkür Yok Pidge Ve Hunk War Onları Yapınca Da #Hesap bulunamadı lütfen mail adresinizi doğru girin. Diyor. Yardım Edermısınız..? :ka19:Zippo6:ka19:LordPasa

blader ıd sonuna xsh2 ekleyıp gırmeyı denenese bi merkur ıle venus bırlestı ely2 oldu gerı ely1-ely2 bırlestı keıth oldu :D

blader ıd sonuna xsh2 ekleyıp gırmeyı denenese bi merkur ıle venus bırlestı ely2 oldu gerı ely1-ely2 bırlestı keıth oldu :D

Olmaz ise ekleyerek dene Merkürden Ely2 geçenlerin ID sonu böyle vtr05xsh2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri