- Konular
- 230
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 3mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 1,027
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 276
- MmoLira
- 5,721
- DevLira
- 31
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Teske Alıntı Oldugunuda belirtseydın..
ne anlamaz insanlarısınz siz. siz babadan oğula nesilsiniz galiba. sanane kardşeim işine yarıyosa kullan. ben yaptım demedim zaten. ben yapsaydım oraya sizler için yeni bi sistem hazırladım derdim. sizde mantik aratınca not result diyor.
- Konular
- 73
- Online süresi
- 52s
- Reaksiyon Skoru
- 39
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 119
- MmoLira
- 31
- DevLira
- 0
ne anlamaz insanlarısınz siz. siz babadan oğula nesilsiniz galiba. sanane kardşeim işine yarıyosa kullan. ben yaptım demedim zaten. ben yapsaydım oraya sizler için yeni bi sistem hazırladım derdim. sizde mantik aratınca not result diyor.
Sen simdi Babadan Oglula derken neyı kastedıyorsun ben senın babadan ogla alıntı yapıyor dedımmı sımdı neden karıstırıyorsun ben Gorusumu sundum sana saygı duyman gerekırken babadan ogula dıye konsuuyorsun once konusma uslubuna dıkkat et ok magdem bırsey paylasıyorsuun alıntı oldugunu belırt olurmu baskasından alıyorsun kendı konun gıbı paylasım yapıyorsun once ılk paylasılan kısıye azıcık saygın olsun sonra bızlere saygın olsun ben kendı gorusumu sundum sana Zoruna gıdecek bırsey yok
Ve alinti olan Orjınal konunun linl burdadir Reklam gibi olmasın
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
- Konular
- 95
- Reaksiyon Skoru
- 719
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 157
- MmoLira
- 67
- DevLira
- 0
Bu forumda kim sıfırdan bir sistem yazıp paylaşmış işine yarıyorsa kullan eğer yaramıyorsa toz olSen simdi Babadan Oglula derken neyı kastedıyorsun ben senın babadan ogla alıntı yapıyor dedımmı sımdı neden karıstırıyorsun ben Gorusumu sundum sana saygı duyman gerekırken babadan ogula dıye konsuuyorsun once konusma uslubuna dıkkat et ok magdem bırsey paylasıyorsuun alıntı oldugunu belırt olurmu baskasından alıyorsun kendı konun gıbı paylasım yapıyorsun once ılk paylasılan kısıye azıcık saygın olsun sonra bızlere saygın olsun ben kendı gorusumu sundum sana Zoruna gıdecek bırsey yok
Ve alinti olan Orjınal konunun linl burdadir Reklam gibi olmasınLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 230
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 3mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 1,027
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 276
- MmoLira
- 5,721
- DevLira
- 31
Sen simdi Babadan Oglula derken neyı kastedıyorsun ben senın babadan ogla alıntı yapıyor dedımmı sımdı neden karıstırıyorsun ben Gorusumu sundum sana saygı duyman gerekırken babadan ogula dıye konsuuyorsun once konusma uslubuna dıkkat et ok magdem bırsey paylasıyorsuun alıntı oldugunu belırt olurmu baskasından alıyorsun kendı konun gıbı paylasım yapıyorsun once ılk paylasılan kısıye azıcık saygın olsun sonra bızlere saygın olsun ben kendı gorusumu sundum sana Zoruna gıdecek bırsey yok
Ve alinti olan Orjınal konunun linl burdadir Reklam gibi olmasınLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
burda paylaşılan 100 konunun 95 i alıntı. önce bundan önce paylaşılan konulara yaz sonra benim konuma gel. alıntı olduğunu belirtme sana kalmadı. canım isterse alıntı yazarım istemesse yazmam kimseyi ilgilendirmez. paylaştıysam teşekkür edip gecersin beğenmediysende beğenmedim dersin.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)