berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

metin2 php kodu giriş yap bilen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zahuan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 840

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

metin2 pvp sitelerinde olurya panellerde giriş yap bölümü onun kodlarını istiyorum panel yapıyorum fakat hep yaptığımda hata alıyorum bilen lütfen yolasın :eek:

girğiş yap için veri tabanıda gerekir sadece kodla olacak birşey değil ayrıca session da vermeniz gerekli giriş yap olayı tek kodluk bir olay değildir

Bir düşün;
Giriş yaptırmak için form ve bilgileri alescapeden geçir kontrollerini yaptır varmı bak sqlini yaz varmı bak varsa bunu yap yoksa bunu yap de
varsa session ver bilgilerini al yönlendir
Ek olarak hesapsız girilemeyecek sayfalara session kontrolu yap :D bunlar sadece kaba taslak yazmaya kalksan buda vardi diye diye
her sayfaya yazdığın kodları toplasan en az 200 satırlık kod çıkar sizce birkaç kodmudur ? :d

Bir düşün;
Giriş yaptırmak için form ve bilgileri alescapeden geçir kontrollerini yaptır varmı bak sqlini yaz varmı bak varsa bunu yap yoksa bunu yap de
varsa session ver bilgilerini al yönlendir
Ek olarak hesapsız girilemeyecek sayfalara session kontrolu yap :D bunlar sadece kaba taslak yazmaya kalksan buda vardi diye diye
her sayfaya yazdığın kodları toplasan en az 200 satırlık kod çıkar sizce birkaç kodmudur ? :d

yaw alah aşkına yaw ben sana bir panel atayım 4 dosyadan oluşuyor giriş yap tır eve gelişmemiş ama bende gelişmiş bi kod istemiyorum senden basit olsun yeter gerisini ben yapabilirim zaten ama sql dan veriyi çekip labelden giriş yapmayı bi türlü ayarlıyamadım varsa elinde basit giriş göndersen iyi olur

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri