mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

LenquaR 10 - lM4T4DORl 9 :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LenquaR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Böylesinide ilk kez görüyorum ya :D karakteriz ibne çocuğun hem itemlerini ÇALIYORSUN onun itemleriyle vs atıyorsun bide adamlık mı taslıyon bi kere vs skoru 9-8 Caner yeniyordu 9-9 oldu pot bastın şerefsiz insan seni herkes gördü karaktersiz her vs de pot bastını dün bende de bastın ulan sen ne şahsiyetsiz bir insansın biraz yüz olur adamda karaktersiz bu ne pişkinlik sonun iyi değil senin hırsız ibne.

Senin seviyene düşemeyeceğim hiçbir şey yapmadım oyunda sende çok onusuyodun verdim ağzına azğına ağlama burda iftiralarınıda al s... git konudan :)

Arena vsde 4-1 den sonra baktın gircek dolan dolan babam dolan kaçtın erkek seni önündekini kestir öyle gel :)

Çölde el alamayan adam beni arenada kesecek as:DSA:DSA:DSa geç çöle gel avans vericem bu sayede el alabilicen HIRSIZ köpek seni bakıyorumda artık inkarda etmiyorsun LugonShera olduğunu üstünden geçmeyen kaldımı oyunda A:SDAS:D herkes koyo gönderiyor

Çölde el alamayan adam beni arenada kesecek as:DSA:DSA:DSa geç çöle gel avans vericem bu sayede el alabilicen HIRSIZ köpek seni bakıyorumda artık inkarda etmiyorsun LugonShera olduğunu üstünden geçmeyen kaldımı oyunda A:SDAS:D herkes koyo gönderiyor

​La olum 5 para etmez setinle arenada beni mi kescen A:SDAS:D:ASD:ASD:AS:DA:SD:AS

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri