kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

%100 +Basmak steyen Buyrun...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Konu Sabitlensin Denenmiştir Oluyor...

Ewt arkadalar bu hile değildir taktiktir.

Bu taktik ile % 90 Kesin + Basiyorsunuz.

Ben bu taktik ile +0 dan +6 ya kesintisiz olarak itemlerimi bastim.

+6 kalkan ( x3 adet), +6 gby, +6 dolunay, +6 gümüş bilezik, +6 abanoz küpe ve +6 geniş kılıç ( 2 adet ).

Ben bu taktiği arkimden ve kendimden bişiler ekleyerek buldum ve metin2 oynayan kardeşlerime söylemek istedim.

Taktiğe geçmek İstiyorum iyi okuyun lütfen dediğim gibi bu bir taktik kesinlikle küfürlü yorum yaPmayın.

1- Yaşlı kadına gidip fal baktırıyoruz baktırılıyo falda kesinlikle kötü şans çikcak ve muska yazayım mı fln diyecek hemen karma muskası nı alın.(+25lvl e kadar fal bakmiyo onuniçin -25 üstünü full boşaltipta +basacak)

2- Odan doğruca demirciye gidin demircinin önünde tüm itemlerinizi çikartin hiç bir şey kalmasin sonra karma muskasını takın üstünüzde tek karma mustası olsun.

3- Demirciye iteminizi koyun dursun ilk demirciyi ve adamınızı kaplıcak şekile gelsin o ekran örk +0 dan +1 e basicaksiniz +1de ne hale geeceğini gösteren ekranı demirci ile sizi kaplicak şekilde koyun sonra hyr deyin.

4- Asıl iş başliyor hızlı bir şekilde + basacaksınız demircinin üstüne koyun itemi ewt deyin itemi bassın +6 ya kadar çok güzel basarsınız bu tabiki bir taktik ama ben gördüğünüz temleri gerçekten +0 dan +3 den fln bastım +7 ye basmak için hem para istiyor bazılarındada +basma item istiyo benim götümde yemiyo :D +7 ye basmadim daha

5- Değer verdiğiniz yani dolunay, gümüs bilezik ve abanoz küpe gibi itemler yada su perisi, altın taş gibi itemleri basmayi düşünüyorsaniz biraz para gidecek ama kesin basacaksiniz.

6- İlk 5. madde de dediğim gibi öyle güzel itemler basacaksaniz silahçıdan ve zırhçıdan gidin ezik item alın kendinize göre örk dolunaya + basacaksınız ilk maddelerde dediğim gibi + basma yollarınızı +3 e kadar yapın yada +4 e kadar sonra o aldığınız ezik itemlere + basın yakana kadar basın :D tabiki +6 fln olursa itemler zorlamayin dursun :m08: örk +5 te fln yaqtınız 2 kere item yakın sonra değerli iteminize + basın böyle böyle gider

7- tabiki bu bir taktik ya tutarsa gibi ama ya tutarsadan öte bşr taktik bakın dediğim gibi bu en iyi kalkanda oluyor +6 ya kadar + basın kalkana sonra item yakarsınız sonra bi daha +5 - +6 basarsınız örk veriyorum 4 tane fln kalkan yaptınız br tanesine +7 basın fıstık gibi +7 yi takın +6 ları fln satın

8- Dediğim Gibi Bu Benim Taktiğim Çok Güzel Ben + bastım isteyerek yaqtığım itemler haricinde + basmak istediğim itemlere kesinlikle + bastım arada tapiki istemeden aqtıklarınız olur ama o kadarda olsun yani yh şansınız yoqtur yada çok zorlamışsınızdır.

9- Taş basma taktiğinide hemen yeni konu ile vereceğim denen bunu verim hayrım dokunsun diye metin2 oynayan kardeşlerime ve 18 tane bandan sonra :m08: bir inat :D

10- Olursa +Rep vermenize gerek yoq ama isterseniz verin +rep ne işe yariyor bilmiyorum çünkü ama olursa bir teşekkür edin olmazsada küfür etmeyin :mad: olması dileği ile falınıza baktırmadan önce bi + basın ve yakın sonra dediklerimi yapın.
user_offline.gif
progress.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri