Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Panel ekleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan akdenizmetin2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 107
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yararlı bir konu teşekkürler.Video ile anlatsaydınız daha anlaşılır olabilirdi.

Her panel aynı şekilde kurulmaz ki resimlerle anlatma şekli ile biraz uzun olur anlaması aslında basittir panel kurmak illa filezilla ile atmaya gerek yok cpanel varsa onunlada yapılabilir yada herhangi bir ftp programıyla en çok kullanılan ayar dosya adılarıda "config, ayarlarim159" gibi dosyaları düzenleme programlarıyla açıp sw ip ve navicat şifrelerini yazmak kayıt edip sitenin ana dizinine atmak "public_html" klasörünün içine atılsa yetiyor... genede kuramayan varsa facebookdan eklesinler :D

Her panel aynı şekilde kurulmaz ki resimlerle anlatma şekli ile biraz uzun olur anlaması aslında basittir panel kurmak illa filezilla ile atmaya gerek yok cpanel varsa onunlada yapılabilir yada herhangi bir ftp programıyla en çok kullanılan ayar dosya adılarıda "config, ayarlarim159" gibi dosyaları düzenleme programlarıyla açıp sw ip ve navicat şifrelerini yazmak kayıt edip sitenin ana dizinine atmak "public_html" klasörünün içine atılsa yetiyor... genede kuramayan varsa facebookdan eklesinler :D

Forumdaki birçok üyenin bu tür konularda eksiği var,bu şekilde anlatımla tabiki olmaz ama videolu anlatım olursa daha iyi olur.Güzel,detaylı ve açıklayıcı bir anlatım olursa konu sabitlik bile olabilir belki...

Yarın Hd olarak videolu anlatım konuya eklenicektir. Yorumunuz için teşekkür ederim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri