HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar Bugünkü Dersimde Ftpye Site Paneli Kurmayı Öğreticeğim.
1.Resim= Kurcağımız Site Panelini Açıyoruz.Ben Jaxen2 Temasını Kuracağım.Ve Filezillaya Giriyoruz...
2.Resim= Filezillaya Girdik Ve Dosyalarımızı Atıyoruz.
3.Resim= Böyle Atıyoruz.
4.Resim= Ve Dosyalarımız Atıldı.Şimdide Site Panelini Editlemeyi Öğreticeğim.Attığımız Dosyalar Arasında ayarlarim159.phpyi Bulup Sağ Tıklayın Ve Göster Diyin.
5.Resim= Böyle Yapıyoruz Ve Tıklayıp Açın.
6.Resim= Gösterdiğim Yerleri Kendinize Göre Editleyin.
7.Resim= Buralarıda Kendinize Göre Editleyin.Server İp Yazan Yere Server İpinizi Navicat Şifre Yazan Yere Navicat Şifre Yazın.
8.Resim= Bu Resimde Admin Kullanıcı İd Yazıcaksınız.Ben İd:limkin44 Şifre:admin Yazdım Ve Kaydedip Çıkıyoruz.
Ve Sitemize Girdiğimizde Panelimiz Hazır.Admin Paneline Girmek İçin
Sabitlenir ise sevinirim
KONUDA PAYLAŞILDIMI BİLMİYORUM FORUMDA YENİ OLDUĞUM İÇİN ÇOK BAKAMADIM Kusura bakmayın warsa bildirin kaldırırım
1.Resim= Kurcağımız Site Panelini Açıyoruz.Ben Jaxen2 Temasını Kuracağım.Ve Filezillaya Giriyoruz...
2.Resim= Filezillaya Girdik Ve Dosyalarımızı Atıyoruz.
3.Resim= Böyle Atıyoruz.
4.Resim= Ve Dosyalarımız Atıldı.Şimdide Site Panelini Editlemeyi Öğreticeğim.Attığımız Dosyalar Arasında ayarlarim159.phpyi Bulup Sağ Tıklayın Ve Göster Diyin.
5.Resim= Böyle Yapıyoruz Ve Tıklayıp Açın.
6.Resim= Gösterdiğim Yerleri Kendinize Göre Editleyin.
7.Resim= Buralarıda Kendinize Göre Editleyin.Server İp Yazan Yere Server İpinizi Navicat Şifre Yazan Yere Navicat Şifre Yazın.
8.Resim= Bu Resimde Admin Kullanıcı İd Yazıcaksınız.Ben İd:limkin44 Şifre:admin Yazdım Ve Kaydedip Çıkıyoruz.
Ve Sitemize Girdiğimizde Panelimiz Hazır.Admin Paneline Girmek İçin
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
yazıp giriyoruz ve ayarlarip159.phpde yazdığımız şifreleri yazıyoruz.Sabitlenir ise sevinirim
KONUDA PAYLAŞILDIMI BİLMİYORUM FORUMDA YENİ OLDUĞUM İÇİN ÇOK BAKAMADIM Kusura bakmayın warsa bildirin kaldırırım
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)