Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Panel ekleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan akdenizmetin2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 107
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

--------------------------------------------------------------------
İSTEK ÜZERİNE VİDEOLU ANLATIM EKLENMİŞTİR.

<font color="#daa520"><strong>

ARKADAŞLAR VİDEONUN SONUNDA MARKETTEN EPLE İTEM ALINDIGINDA BAGLANTI GİTTİ BUNUN SEBEBİ EPİ HESABA AKTARDIKTAN SONRA GİRİŞ ÇIKIŞ YAPMADIM GİRİŞ ÇIKIŞ YAPTIKTAN SONRA DÜZELİYOR . KÜŞKUSU OLAN VARSA OZELDEN İLETİŞİME GEÇEBİLİR.

Merhaba Arkadaşlar Bugünkü Dersimde Ftpye Site Paneli Kurmayı Öğreticeğim.
İhtiyaç Duyulur Diye Paylaşma gereği duydum . Bi Teşekkür Yeterlidir.

1.Resim= Kurcağımız Site Panelini Açıyoruz.Ben Jaxen2 Temasını Kuracağım.Ve Filezillaya Giriyoruz.

2.Resim= Filezillaya Girdik Ve Dosyalarımızı Atıyoruz.

3.Resim= Böyle Atıyoruz.

4.Resim= Ve Dosyalarımız Atıldı.Şimdide Site Panelini Editlemeyi Öğreticeğim.Attığımız Dosyalar Arasında ayarlarim159.phpyi Bulup Sağ Tıklayın Ve Göster Diyin.

5.Resim= Böyle Yapıyoruz Ve Tıklayıp Açın.

6.Resim= Gösterdiğim Yerleri Kendinize Göre Editleyin.

7.Resim= Buralarıda Kendinize Göre Editleyin.Server İp Yazan Yere Server İpinizi Navicat Şifre Yazan Yere Navicat Şifre Yazın.

8.Resim= Bu Resimde Admin Kullanıcı İd Yazıcaksınız.Ben İd:limkin44 Şifre:admin Yazdım Ve Kaydedip Çıkıyoruz.

Ve Sitemize Girdiğimizde Panelimiz Hazır.Admin Paneline Girmek İçin yazıp giriyoruz ve ayarlarip159.phpde yazdığımız şifreleri yazıyoruz.

ADMİNLERDEN SABİTLENMESİNİ İSTİYORUM GEREKLİ BİR PAYLAŞIM
:ka19:

Son düzenleme:

--------------------------------------------------------------------
Merhaba Arkadaşlar Bugünkü Dersimde Ftpye Site Paneli Kurmayı Öğreticeğim.
İhtiyaç Duyulur Diye Paylaşma gereği duydum . Bi Teşekkür Yeterlidir.

f1pdh.png

1.Resim= Kurcağımız Site Panelini Açıyoruz.Ben Jaxen2 Temasını Kuracağım.Ve Filezillaya Giriyoruz.

f1pf8.png

2.Resim= Filezillaya Girdik Ve Dosyalarımızı Atıyoruz.

f1pfx.png

3.Resim= Böyle Atıyoruz.

f1ph0.png

4.Resim= Ve Dosyalarımız Atıldı.Şimdide Site Panelini Editlemeyi Öğreticeğim.Attığımız Dosyalar Arasında ayarlarim159.phpyi Bulup Sağ Tıklayın Ve Göster Diyin.

f1phd.png

5.Resim= Böyle Yapıyoruz Ve Tıklayıp Açın.

f1phw.png

6.Resim= Gösterdiğim Yerleri Kendinize Göre Editleyin.

f1pjh.png

7.Resim= Buralarıda Kendinize Göre Editleyin.Server İp Yazan Yere Server İpinizi Navicat Şifre Yazan Yere Navicat Şifre Yazın.

f1pkv.png

8.Resim= Bu Resimde Admin Kullanıcı İd Yazıcaksınız.Ben İd:limkin44 Şifre:admin Yazdım Ve Kaydedip Çıkıyoruz.

Ve Sitemize Girdiğimizde Panelimiz Hazır.Admin Paneline Girmek İçin yazıp giriyoruz ve ayarlarip159.phpde yazdığımız şifreleri yazıyoruz.

3 gündür arıyorum hala bulamadım ben fillezilla ya girince public_html felan yok usr,var,game felan o tarz şeyler var bilgi verirmisiniz ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri