mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Connection Refused Hatasi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 47aygn47
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 686

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Serverime Sozman1EmekFiles'i yükledim start verdikten sonra sürekli connection refused yazısı iniyor nasıl çözebilirim..?

Freebsd9.2 mysql 5.5.33 lütfen yardım edin.

sözman emek mysql versiyonu kaç bu filesın eğer 5.0 dan alındıysaki genelde 5.0 uyumlu oluyor connection refused alırsın sürekli.O filesı freeBSD 7.0 mysql 5.0 da aç sorunsuz açılır .Sonra common, account, player dblerini exportla dışarı al .Senin Free BSD dede sağlam bi Mysql oyun db sine aktar.Sorunsuz açılır files.
Uğraşamam uzun iş dersen FreeBSD 7 Mysql 5.0 olan Maxmi files .vhd versiyonu indir ona at sorun yaşamazsın.

sözman emek mysql versiyonu kaç bu filesın eğer 5.0 dan alındıysaki genelde 5.0 uyumlu oluyor connection refused alırsın sürekli.O filesı freeBSD 7.0 mysql 5.0 da aç sorunsuz açılır .Sonra common, account, player dblerini exportla dışarı al .Senin Free BSD dede sağlam bi Mysql oyun db sine aktar.Sorunsuz açılır files.
Uğraşamam uzun iş dersen FreeBSD 7 Mysql 5.0 olan Maxmi files .vhd versiyonu indir ona at sorun yaşamazsın.
Kardeşim ben tgy şahin'in emek filesini kurdum hata vermedi ama oyun ve site kapalı ne yapabilirim bir bilgin varmı ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri